Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok akkor, amikor azt olvassátok egy nőtől, hogy ő mennyire szűk meg minden, de kell neki a 18-20 centis pénisz?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2 hétben több ilyen válasszal is találkoztam. Azért a 18-20 centis általában jóval átlag feletti vastagságú is. Ezek a nők nem érzik, hogy gondolhatják szűknek magukat?2023. aug. 8. 17:28
1/14 anonim 

válasza:

Miért ne lehetne attól még szűk? Én még azt is szeretem, ha fáj kicsit, ahogy hátulról csinálja.
2/14 anonim 

válasza:

A hüvely tágul. Akár a kétszeresére, vagy még tovább is. Az én páromnak se kicsi (azért nem is 20cm kategória) csak tudja használni. Ha egyből benyomná ész nélkül, az nyilván fájna, de fokozatosan tágulva nagyon jó.
3/14 anonim 

válasza:

Kapaszkodj meg, én szűk létemre a minimum átlagos hosszúságú, de VASTAG farkat szeretem, mert imádom, ahogy feszít. Sőt, az igazi, amikor farok plusz vibri van bennem. Aztán egy óra múlva megint szűk vagyok. A jól működő hüvely képes tágulni és szűkülni tetszés szerint a benne lévő farokhoz igazodva.
4/14 A kérdező kommentje:
#3 Akkor elárulom. Nem vagy szűk. Lehet te azt hiszed, de nem vagy az. Amivel amúgy semmi baj nincs. Csak tud, hogy egy szűk nőnek egy vastag farok nem élvezetes (volt olyan csajom, akibek be se ment csak nagyon sok előjáték után) max ha extrém módon tud tágulnim.És hogy honnan tudom? Veled ellentétben nem csak egy pin*val találkoztam. És átlagnál vastagabb farkam van.
2023. aug. 8. 20:04
5/14 anonim 

válasza:

Nincs nagy különbség egy átlagos és egy vastag pénisz között. Egy átlagos pénisz 3,5-4 cm átmérőjű, egy vastag 4,5-5 bent átmérőjű. Egyébként abban egyetértek, hogy akinek bemegy csak úgy, annak lehet nem szűk. Azon már lehet vittakozni, hogy ez aszűkség mennyire afódik fizikia méretekből (mélység, szélesség), és mennyire minden mástól.
6/14 anonim 

válasza:

#4 kicsi a farkad és frusztrált vagy. Semmi gond, megértjük.
7/14 anonim 

válasza:

4: nekem kb. miliméterenként tud csak behatolni a párom, bármennyi előjáték után. És nem ő az egyetlen, aki azt mondta, hogy az enyémnél szűkebb puncival még nem volt dolga, pedig egyik sem volt épp kezdő a szexben... 😉
8/14 anonim 

válasza:

Ja és attól, hogy téged nem élvezett az exed, hidd el, hogy én nagyon is élvezem a párom vastag farkát, mert ő használni is tudja. 😉
9/14 anonim 

válasza:

Imádom, amikor valaki, aki nem tudja használni a "vastag" (képzelem mennyire) farkát, de azért jobban tud mindent mindenkinél.
10/14 anonim 

válasza:

Hallottam már én is ilyen csajt, hogy majd meglátom ő milyen szűk, aztàn mikor először odanyúltam és alig volt még felizgulva, 2 ujjam simán becsusszant neki :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!