Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig erekcióm van, mikor a barátnőmmel vagyok, nem lehetne ezt valahogy elkerülni?
Figyelt kérdés
Mindig zavar mikor ölelkezünk hogy nekem áll, ő meg rajtam fekszik vagy ül és mindig azon tanakodok hogy most érzi e vagy sem, zavarja e vagy sem. Tudom természetes mert szexuálisan vonzódom hozzá, de nincs rá valami mód esetleg hogy ezt elkerüljem? Másra gondolni vagy ilyesmi dolgok?2023. aug. 7. 21:08
2/9 anonim 

válasza:

Ez nálam is gyakori probléma 😅 mármint a páromat nem zavarja, de sokszor egy tök hétköznapi helyzetet is szexuálissá tud tenni. Amúgy nem tudom mi a megoldás rá, őszintén szólva az agyunknak nagyon nem tudunk parancsolni ilyen szinten. Mondanám hogy a szex, de az is csak kevés időre oldja meg. 😅
4/9 anonim 

válasza:

Elmúlik hamarabb mint gondolnád, akkor meg vissza fogod sírni.
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem ne foglalkozz vele, tekintsd természetesnek hogy merev, mintha az lenne az alaphelyzet, mintha mindig merev lenne. Kár ezzel elrontani a pillanatot. Persze ha ettől hamarosan orgazmusod lesz, az kellemetlen akkor változtasatok a szituáción, hogy ne ingerelje annyira.
6/9 anonim 

válasza:

Hidd el nem zavarja a barátnődet. Sőt, imponál neki.
30/N
7/9 anonim 

válasza:

Vagd le tobol. Ha zavar, ez e legegyszerubb. Sok elonye tobbek kozt hogy tobbet nem pisalod le a wc deszkat.
8/9 anonim 

válasza:

Miért kéne elkerülni? Szerintem a barátnődnek is tetszik (kivéve ha nem egy Underage delikvens), csak nem mondja
9/9 anonim 

válasza:

Egézséges tini/férfi esetéba az-az állapot amibe vagy teljesen normális. Nincs arra megoldás elkerüld. Örülj neki! És hídd el az rosszabb lenne hogyha nem lenne erekciód barátnőd társaságába. És azt is hídd el barátnődnek ez tetszik. Legalábbis én ismerősi körömbe (pedig van jó par) nem hallottam olyan lányról, aki arrol panaszkodott hogy zavarja a párja merevedése. Ám ellenbe olyan vol, hogy a lány tanácsot kért tőlem mint férfi hogy láttom mit tehetne párjáért, hogy gyakoribb erekciót tapasztaljon nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!