Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dm-ben kapható vibrátorokról valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
A dm-es 16 ezer forintos durex intense pure fantasy miatt érdeklődnék. Tetszik az alakja, engem konkrétan a rezgése érdekelne (nem bele ülni akarok) 😀 Mennyire erős, mennyire érzitek? Illetve tényleg olyan halk?
Ha ez nem, akkor van esetleg bevált vibritek bárhonnan? Fontos hogy ne kuki alakú legyen és az se baj ha nem nagy 😀
2023. aug. 6. 23:19
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😀
2023. aug. 6. 23:24
4/7 anonim 

válasza:

Kétlem hogy intenzív. 1db AA elemmel megy. Ráadásul enyhén túlárazott
5/7 anonim 

válasza:

Kétfélét ismerek, mind a kettő elég jó. De ha nem "beleülni" szeretnél, magyarul csikló-izgatáshoz kellene, inkább ezt vedd meg:
A többi sem rossz, de csiklóhoz (szerintem) erősebb rezgés a jobb. Nyilván mindegyik jobb, mint simán az ujjad, de ez jobb a célra.
6/7 anonim 

válasza:

Mi anno vettünk a dm be csikló izgatott bnom ő nem akarta hogy megvegyem de csak megvettem este kipróbáltuk és nagyon tetszet neki azt mondta h kar lett volna ott hagyni szeretkezes közben is használtunk de egyedül is használta mert sokszor voltunk egymástól távol külföldön dolgozott
7/7 anonim 

válasza:

A boltban kérd meg az eladót, hogy mutassa be hogy működik. Kérdezd meg mit ajánl , mit tanácsol ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!