Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kérdés a transz nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kérdés a transz nőket és/vagy a BBW-kat kedvelő férfiaknak?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés legfőképpen azon férfiaknak szól, akik szeretik a transz nőket és/ vagy BBW-kat (big beautiful women, azaz kevésbé eufemisztikusabban fogalmazva, a túlsúlyos nőket.)

Kérdés azon férfiaknak, akik mind a transz és BBW-hoz is vonzódnak: Ti létesítenétek a lenti képeken látható transz BBW-val kapcsolatot?

Kérdés azon férfiaknak, akik csak a nagy (de nem transz) nőkre/ BBW-ra buknak: Ha ez a transz nő cisznek, azaz eleve nőként jött volna a világra, bevállalnátok vele egy kapcsolatot?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ennyi kép elég:-)

Kérlek szépen életkort is írjatok!

Előre is köszönöm mindenkinek, aki szakít erre időt!:-)

2023. aug. 6. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én inkább kihagynám
2023. aug. 6. 22:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Te melyik kategóriába tartozol, ha megérdezhetem?
2023. aug. 6. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem mind bejönnek a transz és BBW nők de a transz BBW nők egyben nem igazán, ha nőként született volna akkor igen, így nem.

Miért érdekel?

2023. aug. 6. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
2es kicsit mind kettő külön külön... (mint a 3as nál)de ez igy nekem sokk
2023. aug. 6. 22:39
 5/8 A kérdező kommentje:
2-es,csak kíváncsi vagyok. Hány éves vagy? Hogyhogy ez a kettő számodra összegyúrva nem tetszik?
2023. aug. 6. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem be jön. Már amiket a képen látok. Persze ezek csak fotók.
2023. aug. 7. 04:47
 7/8 anonim ***** válasza:

27/f

Nos

Ha trans-bbw akkor ezek kicsit sokak de ha trans lehet egy kis plus rajta ès kövèr farka ^^ nagy szèp formàs fenèk combok simàn bevàllalnàm imàdom

De maga a bbw kyegoriàt

Is valameddig..sôtt nekem kimondottan a teltebb (teltebb nem tùlsulyos egèszsègteenül kövèr testalaktra gondolok) mint a reneszànsz..

ez a zsànerem

2023. aug. 17. 08:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan bejön a csaj. Imádom a telt lányokat és a transz nőket is, szóval nekem Shay a főnyeremény lenne :). Egyébként 29 éves vagyok.
2023. aug. 17. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!