Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kérdés a transz nőket és/vagy a BBW-kat kedvelő férfiaknak?
Ez a kérdés legfőképpen azon férfiaknak szól, akik szeretik a transz nőket és/ vagy BBW-kat (big beautiful women, azaz kevésbé eufemisztikusabban fogalmazva, a túlsúlyos nőket.)
Kérdés azon férfiaknak, akik mind a transz és BBW-hoz is vonzódnak: Ti létesítenétek a lenti képeken látható transz BBW-val kapcsolatot?
Kérdés azon férfiaknak, akik csak a nagy (de nem transz) nőkre/ BBW-ra buknak: Ha ez a transz nő cisznek, azaz eleve nőként jött volna a világra, bevállalnátok vele egy kapcsolatot?
Szerintem ennyi kép elég:-)
Kérlek szépen életkort is írjatok!
Előre is köszönöm mindenkinek, aki szakít erre időt!:-)

Hát nekem mind bejönnek a transz és BBW nők de a transz BBW nők egyben nem igazán, ha nőként született volna akkor igen, így nem.
Miért érdekel?

27/f
Nos
Ha trans-bbw akkor ezek kicsit sokak de ha trans lehet egy kis plus rajta ès kövèr farka ^^ nagy szèp formàs fenèk combok simàn bevàllalnàm imàdom
De maga a bbw kyegoriàt
Is valameddig..sôtt nekem kimondottan a teltebb (teltebb nem tùlsulyos egèszsègteenül kövèr testalaktra gondolok) mint a reneszànsz..
ez a zsànerem

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!