Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onlyfansen hogyan tudnám rávenni az embereket hogy fizessenek a képeimért/videóimért?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok még, nem igen akar összejönni ez a dolog pedig vékony, formás testem van. Nagyon örülnék valami tippnek, tanácsnak!2023. aug. 6. 19:53
11/13 anonim 

válasza:

közösségi oldalakra rengeteg bikinis, szexi képet kell feltenned, hogy megtaláljanak az emberek majd később fizessenek is.
12/13 anonim 

válasza:

a) Legyen egy több százezres (v. milliós) követőtáborod az instán, redditen, youtube-on, vagy alapból legyél valami ismert celebecske vagy
b) legyél bombanő, nem csak holmi "csinoska" de semmi extra vagy
c) gyárts egyedi (BDSM, perverz) tartalmakat amit más nem.
Ha az a) v. b) v. c) nincs meg akkor csak a szimpla tucatcsajszi vagy amilyenből naponta marokszámnyi kerül fel és semmivel sem emelkedik ki a tömegből.
13/13 Györffykee válasza:
Sehogy, aki abból ál meg hogy a testét árulja az gyakorlatilag olyan mint egy csaló, különleges adottságokkal született és ezt használja ki azért hogy pénzt küldjenek neki a semmiért, ráadásul még gyakori kérdéseken kérdezősködik hogy hogyan csikarjon ki pénzt az emberekből. Én szeretek gameplay videósakat nézni és rájuk mindenki azt mondja hogy ingyenélők, nem! Egy gameplay videós rengeteg dolgot vásárol ahhoz hogy jobb legyen a követőinek és nyilván saját magának is a játékélmény, de aki Onlyfans-en keres pénzt az tényleg ingyenélő, konkrétan vesz egy telefont (ami mindenkinek van szóval ne mondják hogy "jajj de azért is fizet", mert nekem is van és mégsem keresek vele egy csomó pénzt), levetkőzik és eladja a képeit horror áron amit más oldalakon ingyen megkapsz sok esetben még szebb lányoktól is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!