Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Onlyfansen hogyan tudnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Onlyfansen hogyan tudnám rávenni az embereket hogy fizessenek a képeimért/videóimért?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok még, nem igen akar összejönni ez a dolog pedig vékony, formás testem van. Nagyon örülnék valami tippnek, tanácsnak!

2023. aug. 6. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem elküldheted.
2023. aug. 6. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Inkább válalj normális munkát.
2023. aug. 6. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Minek vállajon?Pasiként én is fent vagyok,s mellette tartalomgyártó vagyok..7 számjegyű a keresetem..
2023. aug. 6. 19:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Majd pont az államra, más cégre fogok hagyatkozni teljesen. Szerintem több lábon kell támaszkodni☺️
2023. aug. 6. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hirdetni kell és tök sok időt/pénzt "marketingbe" fektetni.
2023. aug. 6. 20:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
profi,lehetőleg egyedi tartalmak gyártásával.esetleg személyre szabott,kérésre készült privát tartalommal
2023. aug. 6. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Hat ha ra kell venned a pasikat hogy fizessenek akkor nem nezel ki jol
2023. aug. 6. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre nem tudom a választ, de ha adhatok egy jó tanácsot akkor ne kezdj bele és amíg nem juttál el sok emberhez szedd le magad a platformról.

Ugyanannyira leszel megbélyegezve mint a prostik.

Persze, ha ez nem zavar akkor mindent bele, sok pénz lehet a dologba.

De kb az egész életedre kihatással lesz a dolog..

2023. aug. 6. 20:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
előbb egy ideig ingyen kell nyomni hogy kiépüljön az érdeklődők köre, és utána fizetőssé tenni.
2023. aug. 6. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Redditre meg twitterre kell képeket kitenni/ reklámozni magad, ha szeretnél írj privátot aztán kifejtem jobban is
2023. aug. 6. 21:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!