Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onlyfansen hogyan tudnám rávenni az embereket hogy fizessenek a képeimért/videóimért?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok még, nem igen akar összejönni ez a dolog pedig vékony, formás testem van. Nagyon örülnék valami tippnek, tanácsnak!2023. aug. 6. 19:53
3/13 anonim 

válasza:

Minek vállajon?Pasiként én is fent vagyok,s mellette tartalomgyártó vagyok..7 számjegyű a keresetem..
4/13 A kérdező kommentje:
Majd pont az államra, más cégre fogok hagyatkozni teljesen. Szerintem több lábon kell támaszkodni☺️
2023. aug. 6. 20:01
5/13 anonim 

válasza:

Hirdetni kell és tök sok időt/pénzt "marketingbe" fektetni.
6/13 anonim 

válasza:

profi,lehetőleg egyedi tartalmak gyártásával.esetleg személyre szabott,kérésre készült privát tartalommal
7/13 anonim 

válasza:

Hat ha ra kell venned a pasikat hogy fizessenek akkor nem nezel ki jol
8/13 anonim 

válasza:

A kérdésre nem tudom a választ, de ha adhatok egy jó tanácsot akkor ne kezdj bele és amíg nem juttál el sok emberhez szedd le magad a platformról.
Ugyanannyira leszel megbélyegezve mint a prostik.
Persze, ha ez nem zavar akkor mindent bele, sok pénz lehet a dologba.
De kb az egész életedre kihatással lesz a dolog..
9/13 anonim 

válasza:

előbb egy ideig ingyen kell nyomni hogy kiépüljön az érdeklődők köre, és utána fizetőssé tenni.
10/13 anonim 

válasza:

Redditre meg twitterre kell képeket kitenni/ reklámozni magad, ha szeretnél írj privátot aztán kifejtem jobban is
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!