Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok viselkedni, mikor megkötöznek? 23/L
Engedelmesen hátra teszitel a kezeteket, és nyugodtan engeditek a kötözêst vagy játékosan ellenkeztek?
Meg szoktátok köszönni a párotoknak, hogy megkötözött?
Ellenőrzitek magatoknak a kötések szorosaágát, hogy mit enged, miután felkerült?
Hogy szoktatok viselkedni benne? Nyugodtan vagy feszegetitek? (Nem szex közben.)

Amikor előkerül a kötél/bilincs általában nem ellenkezek, hanem engedelmesen hátrateszem a kezem vagy épp az ágyhoz és hagyom hogy megkötözzön rendesen.
Én vagyok 110kg a feleségem kb 55 szóval ez nehezen is lehetne máshogy.
Utána egy kicsit feszegetem a kötelet de aztán nyugodtan várom a folytatást.
Menet közben viszont már próbálok szabadulni, könyörgöm h engedjen el stb. ez a játék része. Van menekülőszó nálunk is.

Mi bilincset használunk. Sokszor már a látványa felizgat.
Ha ellenkezek hátra kapom, vagy valamilyen tárgyhoz, ha önként előrenyújtom a kezeimet, akkor előre kapom.
Néha szoktam rángatni, mintha ki akarnék belőle menekülni, de csak a játék kedvéért. Tudom, hogy esélytelen egy bilincsből kiszabadulni. Többnyire hagyom, hogy tegye a dolgát a bilincs és persze a pasim.

A páromtòl megkérdeztem ha csak egy dolgot kérhetnek mi lenne az.
Hogy ne mondjam ki hogy sok. Ez a menekülés szava.
Megjártam de élvezem. 46F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!