Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok viselkedni, mikor megkötöznek? 23/L
Engedelmesen hátra teszitel a kezeteket, és nyugodtan engeditek a kötözêst vagy játékosan ellenkeztek?
Meg szoktátok köszönni a párotoknak, hogy megkötözött?
Ellenőrzitek magatoknak a kötések szorosaágát, hogy mit enged, miután felkerült?
Hogy szoktatok viselkedni benne? Nyugodtan vagy feszegetitek? (Nem szex közben.)

Nem tudom, hogy a nyakörv és bilincs kombó játszik-e a kérdés szempontjából.
De játékosan ellenkeztem, megköszönni nem kellett, mert ennyire mélyen nem mentünk bele a dologba.
Nem kellett ellenőrízni, de nyílván nem vadállat móndjára lettem megkötve. Igyekesztem nyugodtan viselni a dolgot, egy kis játékosságot bele vinni.
Az apropója a dolognak, hogy mindig is rossz emlékeket ébresztett bennem ez a "magatehetetlenség", de erős bizalmi alapon le tudtam küzdeni és nem volt olyan rossz.
A legjobb az egészben, hogy az akkori párom bevállalta ugyanezt.

A kötözés kevésbé fájdalmas, ha megpróbálok ellazulni és nem feszegetni a köteleket. Engedelmesen hátrateszem a kezem és követem a dom utasításait. Akkor ellenőrzöm a kötözés szorosságát, ha erre felszólít. Ha nem lát, akkor szoktam kicsit próbálkozni, hogy mennyit enged.
Bilinccsel kicsit más, ott izgalmas, ha ellenkezem és kényszerrel teszi rám a bilincset.

Nekem mindig kötelező megköszönnöm, ha rám kerülnek a kötelek vagy más kellékek, különben büntit kapok.
Szájtömésnél kellemetlen ez, mert azt nem tudom rendesen illedelmesen megköszönni, így nem teljesítem a feladatot.
Szóval ha az, vagy a tömés után kerülnek még rám dolgok, akkor automatikus a büntetés...

Nálunk van menekülő szó, így van mikor ellenkezek, kérem ne tedje ezt velem, persze nem mondom ki a menekülő szót így simán le is fog, leteper, na ilyenkor csak bilincsek játszanak, kötözés az hosszadalmasabb, ott engedelmesebb vagyok:)
Megköszönni az nem, még nem volt rá példa, fenekelésnél volt, hogy meg kellett köszönem:)
Nem igazán ellenőrzöm, profi benne ugy sem szabadulok
Viselkedni meg mikor hogy, de tanultam már belőle, jobb nyugton maradn akkr nem vág be, főleg a bilincs
22L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!