Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok viselkedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok viselkedni, mikor megkötöznek? 23/L

Figyelt kérdés

Engedelmesen hátra teszitel a kezeteket, és nyugodtan engeditek a kötözêst vagy játékosan ellenkeztek?

Meg szoktátok köszönni a párotoknak, hogy megkötözött?

Ellenőrzitek magatoknak a kötések szorosaágát, hogy mit enged, miután felkerült?

Hogy szoktatok viselkedni benne? Nyugodtan vagy feszegetitek? (Nem szex közben.)

2023. aug. 4. 06:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Mit ellenőrizzek? Bilincs van.
2023. aug. 4. 07:56
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Segítségért kiáltok. 💁🏼‍♀️
2023. aug. 4. 08:07
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom, hogy a nyakörv és bilincs kombó játszik-e a kérdés szempontjából.

De játékosan ellenkeztem, megköszönni nem kellett, mert ennyire mélyen nem mentünk bele a dologba.

Nem kellett ellenőrízni, de nyílván nem vadállat móndjára lettem megkötve. Igyekesztem nyugodtan viselni a dolgot, egy kis játékosságot bele vinni.

Az apropója a dolognak, hogy mindig is rossz emlékeket ébresztett bennem ez a "magatehetetlenség", de erős bizalmi alapon le tudtam küzdeni és nem volt olyan rossz.

A legjobb az egészben, hogy az akkori párom bevállalta ugyanezt.

2023. aug. 4. 08:35
 4/16 subrette ***** válasza:
96%

A kötözés kevésbé fájdalmas, ha megpróbálok ellazulni és nem feszegetni a köteleket. Engedelmesen hátrateszem a kezem és követem a dom utasításait. Akkor ellenőrzöm a kötözés szorosságát, ha erre felszólít. Ha nem lát, akkor szoktam kicsit próbálkozni, hogy mennyit enged.

Bilinccsel kicsit más, ott izgalmas, ha ellenkezem és kényszerrel teszi rám a bilincset.

2023. aug. 4. 09:04
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Engedelmes vagyok. Igen meg köszönöm!Nem ellenőrzök semmit. Nyugodtan vagyok és élvezem az egész szituációt.
2023. aug. 4. 09:05
 6/16 A kérdező kommentje:

Nekem mindig kötelező megköszönnöm, ha rám kerülnek a kötelek vagy más kellékek, különben büntit kapok.

Szájtömésnél kellemetlen ez, mert azt nem tudom rendesen illedelmesen megköszönni, így nem teljesítem a feladatot.

Szóval ha az, vagy a tömés után kerülnek még rám dolgok, akkor automatikus a büntetés...

2023. aug. 4. 09:57
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Én inkább ellenkezni és provokálni szeretek 😅
2023. aug. 4. 11:18
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk van menekülő szó, így van mikor ellenkezek, kérem ne tedje ezt velem, persze nem mondom ki a menekülő szót így simán le is fog, leteper, na ilyenkor csak bilincsek játszanak, kötözés az hosszadalmasabb, ott engedelmesebb vagyok:)

Megköszönni az nem, még nem volt rá példa, fenekelésnél volt, hogy meg kellett köszönem:)

Nem igazán ellenőrzöm, profi benne ugy sem szabadulok

Viselkedni meg mikor hogy, de tanultam már belőle, jobb nyugton maradn akkr nem vág be, főleg a bilincs

22L

2023. aug. 4. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Én brat szub vagyok én szeretek ellenkezni ha van rá esély akkor tuti hogy ki húzom a kezem a ha nincs akkor más valahogy probálok közeledni 😂 persze bilincs az más abból még nem sikerült ki húzni sose a kezem csak be vágot elég csunyán de nyugton akorse maradtam meg egy domnál se 😅 lehet épp ezért nem maradok sokáig egy domnál se
2023. aug. 4. 13:19
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Szó szerint ellenkezni azt nem szeretnék és nem szoktam, nem mocorgok miközben már legalább folyamatban van a kötözés, előtte is könnyen kerülnek hátra a kezeim, viszont azt jobban szeretem ha kezdetben a karjaim tetszőleges helyzetben vannak és a párom húzza hátra a kezeim (mert ekkor érzem, hogy már az is kényszer, hogy hátra kerüljenek a kezeim), ezt jobban szeretem mint ha csak magam teszem hátra a kezem, ugyanakkor teljesen hagyom és nem kell komoly erővel hátrahúzni
2023. aug. 5. 11:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!