Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok ebben az évben strandon fürdőben olyan nőt akinek az intim szőrzete kilátszódott ?
Figyelt kérdés
Kb. Mennyi idős, milyen külsejű nő volt és mennyire volt szőrös?2023. aug. 2. 10:36
11/20 anonim 

válasza:

néha szűk ruciban velem is előfordult már
12/20 anonim 

válasza:

A Balatonnál a kempingben láttam pár fiatal lányt,akiknek kilátszott. Nem magyarok voltak
13/20 anonim 

válasza:

Én láttam egy lányt akinek félre csúszott és kivillant a szőr. Napozáskor láttam ott volt mellettem azt hitte alszom, a közelbe semmi. Gondolom viszkedhetett neki vagy nemtusom, de félretűrte megvakarta, na akkor láttam. Egy ilyen 20 éves körüli vékonyabb csaj.
F/24
14/20 anonim 

válasza:

Többet is, bár inkább idősebbeknél.
15/20 anonim 

válasza:

Nekem kifejezetten tetszene. Natura szeretem. Ha kilatszik számomra kellemes látvány
16/20 anonim 

válasza:

Igen. Nudin sok szőrős fazonra borotvált van
17/20 anonim 

válasza:

Láttam egy lányt a Balatonnál a szabad strandon.Bikiniben jött,kis strandszoknya volt rajta,amit akkor vett le,amikor kifeküdt napozni.A bikinin kétoldalt elég sok szőr túlnőt a combjára és egy csíkban a köldökéig.Jó alakú,csinos,fiatal lány volt,a barátjával jöttek.Csak napozott és fürdött úgy,ha ment valahová felvette a strandszoknyát.
18/20 A kérdező kommentje:
17# kukid felállt rá? :-)
2023. okt. 4. 09:56
19/20 anonim 

válasza:

Fel igen és azóta is ha rá gondolok.Ritka manapság.
20/20 anonim 

válasza:

Láttam igen,többet is,igaz mindannyian külföldiek voltak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!