Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok ebben az évben strandon fürdőben olyan nőt akinek az intim szőrzete kilátszódott ?
Figyelt kérdés
Kb. Mennyi idős, milyen külsejű nő volt és mennyire volt szőrös?2023. aug. 2. 10:36
1/20 anonim 

válasza:

Olyat akinek nagyon dús volt, de nem látszódott ki mert fazonra volt borotválva.
2/20 A kérdező kommentje:
Tiéd volt vagy honnan tudod, hogy szőrös ha nem látszott ki?
2023. aug. 2. 10:43
3/20 anonim 

válasza:

Igen. A sajátom. A pasim így szereti, szőrösen. Meg én is, vagy teljesen csupaszon vagy minden megmarad.
4/20 anonim 

válasza:

Hála a jó Istennek nem! Az aztán a női igénytelenség legalja.
5/20 anonim 

válasza:

Egyszer láttam ilyet hogy félrecsúszptt a csaj bikinialsója és látszott a dús szőrzetű csíkja.
Nekem is hasonlóan dús és csíkom van. Szerencsére még nem látszott ki, de amikor kijövök a vízből akkor ha valaki jobban odanéz annak feltűnhet.
6/20 anonim 

válasza:

"Hála a jó Istennek nem! Az aztán a női igénytelenség legalja."
te meg a férfi felhozatal legalja.
7/20 anonim 

válasza:

Még idén nem, de biztos fogok látni.
8/20 anonim 

válasza:

Sajnos idén még nem. És nem is valószínű, hogy fogok.
9/20 anonim 

válasza:

#6 A hozzászólásodra Churchill és Lady Astor méregivós anekdotájával tudok válaszolni. :)
„Uram, ha ön a férjem volna, mérget kevernék a kávéjába.” „Hölgyem, ha maga lenne a feleségem, meg is innám”
10/20 anonim 

válasza:

Láttam,de én is voltam már így.L.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!