Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Darius- kérdése:
Ha más nővel vagyok együtt az ágyban, miért az anyámra gondolok ?
Figyelt kérdés
Külsőleg tetszik, de nem akarok tőle szexet vagy hasonlót. Mi ez ? Kíváncsi vagyok véleményekre itt is . Inkább itt kérdezem meg, mint valamelyik ismerőst, mert kényes téma. Nem kell kíméletes lenni, ha valamilyen pszichikai betegség, állapot akarom tudni. Azt viszont nem akarom olvasni, hogy fiktív kérdés. Aki annak hiszi, ide ne írjon.2023. aug. 2. 00:38
1/7 anonim 

válasza:

Hány éves korodig aludtál gyakran együtt vele?
2/7 anonim 

válasza:

Gondolom a ragaszkodás így jön ki.
3/7 Szabi15 válasza:
Nem értek hozzá, de lehet érdemes lenne szakemberrel konzultálnod erről, félek, hogy hosszútávon ebből igazán hátrányod lesz, ahol a boldogságod a tét. Ha betegség, ha kisebb trauma, ha csak ennél kisebb dolog is, egy szakember talán megtalálhatja a választ és a megoldást is, és szerintem jobban járnál az életben hosszútávon.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A szakember elég drága, de azt hiszem más mód nincs. Gondoltam megpróbálom megkérdezni itt is. Anyámmal csak kiskoromban aludtam együtt, talán két éves koromig. Viszont nemrég egyszer, amikor éjjel az ágyamba jött, mert le volt hangolva valamitől, akkor jól éreztem magam.
2023. aug. 2. 19:19
6/7 anonim 

válasza:

Milyen a kapcsolatod anyukáddal? És a barátnőddel? Meg ez akkor is előjön, mikor korábban más emberekkel szexeltél? Van egy elméletem, de ehhez ismerni kéne kicsit jobban a helyzetet.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os. Régen rossz volt a kapcsolatom anyámmal, ennek inkább ő volt az oka, mivel pszichés zavarai vannak. Mostanra rendeződött a kapcsolatunk, a nyarat itt töltöm nála Magyarországon, mert nyáron nem kell dolgoznom a tanítói munka okán. Az élettársam nemrég meghalt autóbalesetben, a gyereket így egyedül nevelem, azóta nincs új komoly kapcsolatom, csak szex volt, de az több.
Igen előfordult, hogy anyámra gondoltam szex közben. Habár amikor a lányom anyjával csináltam eleinte úgy történt akkor is, de később nem. Anyám testalkata vonzó számomra, de ezt más férfiak is mondják neki. Ezzel nem is lenne gond, mivel természetes ha valakin látjuk jól néz ki. Ha segítesz előre is köszönöm.
2023. aug. 18. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!