Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb, ha egy fiú vagy egy lány szűz hosszabb ideig?

Nem kell elpofázni, és akkor nem tudja meg senki. Ez mindenkinek magánügye.
Ha meg magadnak ciki, akkor kezdj el tenni érte, mert nem fog senki berepülni az ablakodon, hogy legyen valami…

Semmi szégyen nincs abban, ha valaki szűz, legyen bármilyen életkorú.
Ez nem jelenti automatikusan, hogy egy prűd nyomorék az illető.
Nő vagyok, imádok szexiskedni, de senki nem mondaná meg rólam, hogy annak tartogatom magam, akit igazán megszeretek.

Mi az, hogy rosszabb?
Ebben mégis mi a rossz?
Igazából senkinek semmi köze hozzá.
Ha még valaki csak dicsekedni akár azzal, hogy már nem szűz akkor az idiótaság.

Én ugyan nem titkolok semmit.
Hamar el is vesztettem a szüzességét 13 évesen.
De attól még nem lettem tapasztaltabb..
Sőt a későbbiekben a nagy tapasztalatom is hót sz@r volt mert Minnél több csajjal jöttem össze, annál inkább tudatusult bennem, hogy mennyire mások...

Igen, utolsó, mindegyik más és más. De ez a jó! Képzeld el, milyen unalmas lenne a világ, ha csak valami ócska kis sablonszöveget kéne betanulni, hogy mindegyikről lecsússzon a bugyi.
Mégis van, ami egyforma; a miénkkel homlokegyenest ellentétes gondolkodásuk és lelkiviláguk. Na, ez az, amit érdemes tanulni, és ezt csak a közelükben tudod megtenni.

Fiúként gondolom rosszabb, de nyílván nem kell híresztelni és akkor senki nem cikiz érte.
De mondok nektek rosszabbat, azt hogy most 31 évesen még mindig mindenki szűz kisfiúnak néz mert annyira kölyök képem van, amin én nem tudok változtatni. Ráadásúl volt aki be is szólt. Amúgy 24 voltam mikor elvesztettem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!