Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban Prostinak néztem ki ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban Prostinak néztem ki ?

Figyelt kérdés
Este a bulibol hazafele egy koma kiszólt az ablakon hogy mennyik az áraim , nagyon ideges lettem ennyire valoszinü hogy az utcàn Este egy fiatal làny prostituált lenne ?

2023. aug. 1. 08:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
65%

bár lelki nyomorékok mindenhol vannak, akiknél már azzal k.rvának számítasz, ha fiatal nőként nem takargatod magad krumplis zsákban, a nőhiányukat és egyéb frusztrációikat pedig beszólogatások formájában tudják levezetni

de ez esetben nem biztos, hogy erről van szó. a szabadkai út környéke ugyanis tényleg tele van k.rvákkal.

2023. aug. 1. 12:23
 22/35 anonim ***** válasza:
38%
Majd kövinek arra járok én leszek az elsôd , nyugi ha nem akarod majd , ilyen magatartással kövi hétvégére már akarod nem akarod dugni fogsz ha azt mondja a stricid , és még a munkaruhàd is maradhat ez , ja bocs semmi , csak az igazat irtam le lehet utálni
2023. aug. 1. 13:21
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam egyszer , engem is annak néztek megkérdezték mennyiert mit vàllalok , Soha nem mentem többet arra Este , te se menj ilyen helyekre
2023. aug. 1. 13:30
 24/35 anonim ***** válasza:

Én imadnek egy ilyen külsejű lányt.

Támogatás se gond

2023. aug. 1. 15:30
 25/35 A kérdező kommentje:
Hogy ne menjek ha az ismerösöm arra lakik , amúgy meg nem izgat , én ilyen kinézettel fogok járkálni éjszaka és kész , nézzenek Prostinak ha akarnak
2023. aug. 1. 19:52
 26/35 anonim ***** válasza:
68%

Hoho

Új Prosti kerül majd a placcra , nem sokáig lesz az hogy "nézzenek Prostinak ha akarnak"

Hamarosan ilyen külsövel a többi szajha közé fogsz tartozni , és akkor már élesbe fog menni

Jajj lesz neked ha nem eléggé billegteted a segged meg nem hajolgatsz eleget a sarkon Hogy tetszél a kuncsaftoknak , emígy verés a futtatódtól.

Pàr hét utàn hozzászoksz majd nyugi biztos , ha nem , akkor meg hát semmi baj mert amint az egyik futtató ràdszáll és valakit prostiként fogsz kiszolgálni nincs kiszállás

Sok sikert

2023. aug. 1. 20:05
 27/35 anonim ***** válasza:
68%

Jesszusom nem vagy észnél ilyen helyen ilyenkor ezzel a külsövel

Mert elárulom elég prostis, vagyis inkább nagyon az

Végülis ha ezt akarod jó a szetted pántosba ki van a melled szinte lehet fogni/látni miniszoknyában csak elörehajolsz és már lehet is dugni , tüsarkúban meg elfutni se birsz

Tökéletes Prostituált leszel ha így folytatod , kérlek gondolkozz el ezen

2023. aug. 1. 20:38
 28/35 anonim ***** válasza:

Ne etessetek a trollt

Kamu kérdés, nem veszitek észre

2023. aug. 1. 20:40
 29/35 anonim ***** válasza:
61%

Nem is tudod te elképzelni hogy mennyi ilyen kis ribi van

A kérdésre a válasz , nem csoda hogy annak néztek

2023. aug. 1. 23:52
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem az első ilyen kérdés.
2023. aug. 2. 06:05
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!