Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban Prostinak néztem ki ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban Prostinak néztem ki ?

Figyelt kérdés
Este a bulibol hazafele egy koma kiszólt az ablakon hogy mennyik az áraim , nagyon ideges lettem ennyire valoszinü hogy az utcàn Este egy fiatal làny prostituált lenne ?

2023. aug. 1. 08:32
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
27%
Igen.
2023. aug. 1. 08:34
 2/35 anonim ***** válasza:
22%
hat, ahogy kineztel, valoszinu
2023. aug. 1. 08:34
 3/35 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudjuk hogy néztél ki.. de egyébként nem kell felfújni, a legtöbb nőt még akkor is betalálják ajánlatokkal, ha nem jár este egyedül az utcán.
2023. aug. 1. 08:37
 4/35 anonim ***** válasza:
0%
Látta rajtad hogy falusi vagy koma
2023. aug. 1. 08:39
 5/35 A kérdező kommentje:
Hát ki voltam sminkelve, pántos volt rajtam ,fekete bör miniszoknya meg egy sima magassarkú olyan 12cm , most ezekben egy 21 éves lány olyan prostis lenne ??
2023. aug. 1. 08:40
 6/35 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom hogyan nézhettél ki. A f aszi csak meg akart szégyeniteni, vagy beprobálkozott. Máskor e legyél ettöl "ideges", inkább tarts a tarsolyodban ilyen alkalmakkor elsüthetö szöveget. Pl. Nincs a bácsinak annyi pénze! vagy Nemsokára jön az anyukád, annak tegyél ajénlatot! stb.
2023. aug. 1. 08:43
 7/35 anonim ***** válasza:
62%
Aki éjjel miniben, magassarkúban màszkàl, ne csodàlkozzon.De szerintem csak gúnyolódott, pont azért amiért ennyire kikerázva mászkáltál
2023. aug. 1. 08:50
 8/35 anonim ***** válasza:
82%
ne aggódj, én pl. már régóta nem veszek fel neccharisnyát, pedig kedvelem, mert ilyenkor én is hasonló megjegyzéseket kapok
2023. aug. 1. 08:52
 9/35 anonim ***** válasza:
13%
Ne is haragudj de épphogy ebben az öltözékben néznek annak , sajnos vagy nem sajnos bár itt már lehet a te hibád volt , hol voltál és mit csinàltál akkor ?
2023. aug. 1. 09:01
 10/35 A kérdező kommentje:
Akkor pont cigiztem meg vártam az egyik barárnömet , ott a Lidlnél voltam a szabadkai út meg a határút talàlkozàsánál
2023. aug. 1. 09:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!