Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha szex után kiveri, azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szex után kiveri, azt jelenti, hogy neki nem is volt jó?

Figyelt kérdés

Sokszor van az, hogy este szexelünk a párommal, hajnalban, mikor felkel, hogy dolgozni megy, kiveri, úgy, hogy előtte pár órával szexeltünk.

Ez azt jelenti, hogy neki nem is volt jó? Állítsa szerint nincs problémája, minden jó, ahogy van, mindig kérdezem tőle. Én igényelném többször is, de ő meg azt mondja, nem tud egymás után többször, nem tud minden nap, kell neki a pihenés, ezek szerint mégis csak tudna. Engem ez nagyon zavar, hogy szex után pár órával már egyből csinálja magának.

Mielőtt megkérdezitek honnan tudom, a bizonyítékokat nem tüntetni el rendesen.

2023. aug. 1. 06:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
Gondolom azért, mert egy fadarab vagy szex közben, és még a hokizás is élvezetesebb, mint veled szexelni.
2023. aug. 1. 07:56
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Reggelre már nem biztos hogy annyira meg tudna keményedni a farka, hogy szexelni is tudjon, de azért a reggeli enyhe merevedés idegesítő tud lenni, úgyhogy inkább kiveri. Szerintem ez a magyarázat.
2023. aug. 1. 08:59
 13/20 anonim ***** válasza:
47%

Azt jelenti, hogy:

-nem olyan kielégítő veled.

-hozzá van szokva, hogy reggel kiveri, más a marka, mint te vagy.

Akinek reggel nem áll a farka rendesen annak potencia problémai vannak utolsó...

2023. aug. 1. 09:51
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Én sosem szoktam párkapcsolatban maszturbálni. Nekem a lány teste a legjobb inger, amit el tudok képzelni. Miért akarnék még maszturbálni is, ami egy alacsonyabb szintű inger?
2023. aug. 1. 11:11
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
#14: Én se értem, hogy miért masztiznak, amikor párjuk ott van ágyban mellettük. o.O
2023. aug. 1. 11:21
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezni kell a szex után, hogy jó volt-e neki?

Miért? Nem te vagy mellette az ágyban, nem látod, nem érzed, hogy jó-e neki?🤔

Ki kell neki vernie néhány óra múlva, és tagadja, hogy kiverte, illetve ideges lesz és kiabálni kezd, ha szóba hozod a témát?🤔

Azt mondja, hogy nem bír többet, mert neki is "pihennie kell"?🤔

Szerintem olvasd el néhányszor a fentebbi három bekezdést, és magad is rá fogsz jönni, hogy hol a hiba.

De ha nem, akkor majd a "fórum népe" ad neked milliónyi magyarázatot arra, aminek csak egy magyarázata van...😁

2023. aug. 1. 15:38
 17/20 foregon ***** válasza:
60%

Megszokásból, rossz szokás. Én is csináltam huszonévesen.

Vagy van az a verzió mikor olyan jó volt a sex hogy utána kivertem rá.

2023. aug. 2. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Próbáltad már kiverni neki?
2023. aug. 2. 14:00
 19/20 anonim ***** válasza:
60%

Ne aggódj. Nagyon magas a szexuális kielégülési igénye.

Én szex után már fél órával verem.

23F

2023. aug. 29. 23:04
 20/20 anonim ***** válasza:
31%
Szopd le reggel rendesen, ennyi.
2023. aug. 31. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!