Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-9 szex egy párkapcsolatban, 1 hónapra elosztva nem sok, de pont elfogadható?
Figyelt kérdés
Ahogy a kérdésben írtam, arra vagyok kíváncsi, hogy ez az átlag bár egyértelműen nem magas, de arra utal, hogy váltakozva 3, ritkán 5 naponta, körülbelül heti 2 szexre jön ki ez a szám,ez pedig nagyjából elfogadható.2023. júl. 29. 09:21
A kérdező szavazást indított:
Elfogadható
Semmiképp, nagyon rossz
27 szavazat
1/20 A kérdező kommentje:
Persze munka és egyéb tevékenységek mellett, nem éppen a tinikre gondoltam, akik iskola után minden percét együtt töltenek egy friss kapcsolatban.
2023. júl. 29. 09:22
2/20 anonim 

válasza:

Semmi képpen. Naponta van egy szex hétköznap, ha úgy van idönk, energiánk 2 is. Hétvégén, szabad napokon 3-4-5 egy nap. Ilyenkor jobban van időnk egymásra jobban odafigyelni.
3/20 anonim 

válasza:

Szerintem ez teljesen oké. Én is ilyen gyakran szoktam szexelni (😏 csak mondjuk én nem vagyok nagybetűs Párkapcsolatban 😝 😎 )
5/20 A kérdező kommentje:
Kettes, jesszusom, semmiképp nem tudnék így élni. Bírnám napi egyszer, de abból heti 3 alkalom muszajbol lenne.
2023. júl. 29. 09:59
6/20 anonim 

válasza:

1-2-3 év után még nagyon is jó. Minden tartós kapcsolatban lecsökken a szex száma, ez valahol normális dolog.
7/20 A kérdező kommentje:
Hatoshoz annyit, hogy altalanossagban igazad van, az én párommal fordítva volt. Mi az elején voltunk együtt heti egyszer, következő évben már heti kétszer, most meg havi 15-20 alkalommal :D Lehet, hogy néhány embernek nem olyan magas a szexuális intelligenciája, aztán idő kell átállni az önkielégítésről..
2023. júl. 29. 10:03
8/20 anonim 

válasza:

Nekem sokkal több az igényem, dr azt gondolom az elején kevés hosszabb idő után inkább reális
9/20 A kérdező kommentje:
Azért munkával sem könnyű össze hozni, főleg külön műszakban.
2023. júl. 29. 10:30
10/20 anonim 

válasza:

Ez szerintem kifejezetten sok hosszú távon. Nekem most 20 év után már a fele is bőven elég lenne, de jelenleg csak a negyede van és nem is hiányzik több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!