Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság mindenkit pedofilnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mindenkit pedofilnak hívnak aki 18 alattival van?

Figyelt kérdés
Youtubeon volt nem egy ilyen hiszti, nabu, nerdhub, nosika stb. Van egy ranter brigád aki előszeretettel pedofiloz lesz mindenkit és semmilyen észérvre nem hallgatm droid az összes a nézőikkel együtt, nem is értem miért nem jelentette fel őket valaki rágalmazásért. Ezen valahogy mindig a progresszív libsik szoktak problémázni, akik el vannak hülyítve az amcsi mocskok által. 23 évesen a tinikre gerjedek, na oszt mi van? Kis hamvasak.
2023. júl. 29. 02:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi! A tőled jóval idősebbek között is vannak olyanok akik szeretik a tiniket. Nők is, pasik is. Csak nem ismerik be!
2023. júl. 29. 03:52
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Mert nem ismerik az efebofil szót azzal a csökött fejükkel. 14 év fölött legál a dolog, csak ne készüljön képfelvétel mert az már CP.

Szoval én sem értem min vannak kiakadva.

2023. júl. 29. 07:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Némelyik azt is meg okoskodja hogy nincs olyan hogy efebofilia csak gyerekbántalmazó, nerdhub nem tudom miért nem jelentette fel azokat akik rámondták hogy pedó, lehet valóban 13 éves volt az a lány akivel hetyeget. De ha a jog mellettem áll olyan rágalmazási pert kapnak hogy befosnak.
2023. júl. 29. 07:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ír róla valamit a DSM V. ?
2023. júl. 29. 07:37
 5/8 A kérdező kommentje:
DSM-v szerint efebofilia a kamaszokhoz való vonzódás, de vitatják hogy a pedofiliába tartozik e. De az utóbbit nem szeretem, nem egy ragadozó vagyok aki éretlen gondolkodású gyerekekre hajt.
2023. júl. 29. 07:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A szokásos fogalomzavar: a pedofil gyerekekre gerjed, vagyis ne legyen se mell, se csípő, se testszőrzet. A testalkata alacsony legyen, gyerekre jellemző arányokkal.

Na most, aki megkíván egy 90-es mellbőségű, kerek $eggű, vastag combú tinicsajt, az nem pedofil.

2023. júl. 29. 13:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja de ezek a parazita ranterek mindenkit bemocskolnak, ebből élnek.
2023. júl. 29. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Amerikában tilos, de definíció szerint nem lehet pedofília ott sem.
2023. júl. 30. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!