Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legabberáltabb vágyad?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy teljesítve van-e vagy sem.2023. júl. 28. 08:18
31/46 anonim 

válasza:

Víz alatt szexelni, víz alatti "kínzások", pl. arconülés víz alatt, légzéskontroll víz alatt, amit lehet, azt oda-vissza.
32/46 anonim 

válasza:

Sexelni egy shemale-val. Aztán bukakke több shemale-val én kapom a cuccot. Aztán az első lepisil. Ezt pedig idegenek nézik.
39/F
36/46 anonim 

válasza:

Ez a shemale bukkake jól hangzik, nekem is tetszik a gondolat (pisi nélkül). ;) Az eszembe se jutott volna, hogy közben idegenek nézzenek, de valóban, úgy még perverzebb.
Érdekes lenne még ikerlányokkal szexelni, vagy ha nem is ikrekkel, de legalább testvérekkel. Majd mindezt keverve egy kis animallal.
(#30-as kutyás voltam)
39/46 anonim 

válasza:

dugni úgy egy csajt hogy a farkunk összeér közben
40/46 anonim 

válasza:

Végignézni egy bukkake forgatást és a végén megkapni a g.ciben úszó csajt, hogy jól kinyaljam és megdugjam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!