Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt bugyi szagolás vendégségben - ti hogy vagytok vele? Meséljetek! Feleség, barátnő bugyija most nem játszik!
Én minden lehetőséget megragadok és imádom, ha valahogy hozzájutok egy ismerős / barát /kolléga bugyijához és megtudom, hogy milyen a pinájuk szaga (pl. ha vendégségben vagyok náluk és felkutatom a szennyestartót).
Bevallom, a legkomolyabb élményem a barátnőm (30) anyjának (56) a bugyija volt. Az a legdurvább, hogy anyuka szaga sokkal izgatóbb, mint a lányáé! Azt hittem, az idősebb nők szaga már nem olyan jó odalent. Hát neki valami isteni! Vad és buja, teljesen az agyamba égett!
Nálatok hasonló kalandok? :)

Ebben az az extra, hogy olyan nők pinájának a szagát is megismered, akikkel nincs, ill. nem lehet szexuális kapcsolatod.
Amúgy persze, a pina az igazi, főleg a másnapos! A használt bugyi olyan mint amikor a film helyett csak a trailer-t nézed meg. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!