Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm állandóan spriccelv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan spriccelve élvez szex közben, mit lehetne csinálni, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés
Tudom "troll" kérdésnek tűnik, de nagyon zavar, hogy állandóan brutál mennyiségeket spriccel... Igazából az zavar, hogy szex után elég nagy takarítást kell csinálni, ahelyett, hogy egymáson feküdnénk és pihegnénk... Ha az ágyba csináljuk nedves lesz a fél matrac és nem valami jó érzés úgy aludni.
2023. júl. 27. 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Igazából szimplán rosszul álltok hozzá. Mi ugyan úgy össze bújunk 5-10 percre és utána kezdjük (vagy van, hogy csak a párom, ha annyira kész vagyok) takarítani.

Pár tipp: csináljátok olyan helyen, ahol csempe van. Könnyű a felmosás. Használjatok gumilepedőt, nem kell nagy, elég a kicsi változat, ami kb lefedi azt a területet (nekünk egy 90×90-s van talán).

Egyébként a 9. válaszolónak: semmit nem csinálnak ilyenkor a pasik ami valami varázslat lenne. Van olyan nő aki képes rá, van olyan aki nem. Ez kicsit olyan, hogy van aki barna hajú, van aki szőke.

2023. júl. 28. 04:08
 12/17 A kérdező kommentje:

9# Nem gondolnám, hogy rajtam múlik.

- nagyon régóta együtt vagyunk tehát elég jól megismertük egymás testét

- vonzotta ez a dolog ezért rengeteget utánaolvastunk, technikákat néztünk "gyakoroltunk"

És egyre gyakrabban jött össze.

Azt nem tudom, hogy ez tanulható-e, de ha van hozzá megfelelő partnered akkor hajrá. ;) Ő nagyon élvezte az elejétől fogva.

Ami szerintem nagy könnyebbséget jelent, hogy a párom g-pontja elég könnyen izgatható (sok nővel nem volt tapasztalatom)

2023. júl. 28. 05:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekünk ezt vízálló lepedőalátét oldotta meg. Így is macera de nem megy tönkre a szivavs
2023. júl. 28. 13:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Sokan írtátok a vízálló lepedőt és egyéb eszközöket. Az a gond, hogy az utóbbi időben nagyon keveset szexelünk az ágyban (gyermek miatt) így inkább a lakás más pontjaiban van lehetőségbaz együttlétre, ahol nem ébred fel a zajokra :D
2023. júl. 28. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Add kölcsön nekem a csajt, és megoldódik a problémád.
2023. júl. 29. 19:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Kedves 15ös, köszi, de fejtsd már ki mégis mire gondoltál? Meglát és az életre elmegy a kedve minden szexualitástól?
2023. júl. 29. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mire gondoltam? Majd én dugom helyetted, feltakarítom a spriccet.
2023. júl. 30. 09:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!