Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan spriccelve élvez szex közben, mit lehetne csinálni, hogy ne zavarjon?

Igazából szimplán rosszul álltok hozzá. Mi ugyan úgy össze bújunk 5-10 percre és utána kezdjük (vagy van, hogy csak a párom, ha annyira kész vagyok) takarítani.
Pár tipp: csináljátok olyan helyen, ahol csempe van. Könnyű a felmosás. Használjatok gumilepedőt, nem kell nagy, elég a kicsi változat, ami kb lefedi azt a területet (nekünk egy 90×90-s van talán).
Egyébként a 9. válaszolónak: semmit nem csinálnak ilyenkor a pasik ami valami varázslat lenne. Van olyan nő aki képes rá, van olyan aki nem. Ez kicsit olyan, hogy van aki barna hajú, van aki szőke.
9# Nem gondolnám, hogy rajtam múlik.
- nagyon régóta együtt vagyunk tehát elég jól megismertük egymás testét
- vonzotta ez a dolog ezért rengeteget utánaolvastunk, technikákat néztünk "gyakoroltunk"
És egyre gyakrabban jött össze.
Azt nem tudom, hogy ez tanulható-e, de ha van hozzá megfelelő partnered akkor hajrá. ;) Ő nagyon élvezte az elejétől fogva.
Ami szerintem nagy könnyebbséget jelent, hogy a párom g-pontja elég könnyen izgatható (sok nővel nem volt tapasztalatom)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!