Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm állandóan spriccelv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan spriccelve élvez szex közben, mit lehetne csinálni, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés
Tudom "troll" kérdésnek tűnik, de nagyon zavar, hogy állandóan brutál mennyiségeket spriccel... Igazából az zavar, hogy szex után elég nagy takarítást kell csinálni, ahelyett, hogy egymáson feküdnénk és pihegnénk... Ha az ágyba csináljuk nedves lesz a fél matrac és nem valami jó érzés úgy aludni.
2023. júl. 27. 21:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Vízálló lepedőt használjatok. Arról nem tehet a barátnőd hogy spriccel. Engem izgat ha spriccel a nő, de megértelek téged is, hiszen nem vagyunk egyformák.
2023. júl. 27. 21:26
 2/17 anonim ***** válasza:
17%
Vágd ki kiskéssel.
2023. júl. 27. 21:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Eleinte rohadtul izgatott, de mostmár sajnos rendkívül zavar... Azt továbbra is élvezem, ha számba jut stb... De szex után hatalmas takarítások elképesztően lelombozóak... kanapéból kiszedni akár csak a "szagot/illatot" kb lehetetlen...
2023. júl. 27. 21:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ő ezen mármint a barátnőd, nem tud változtatni. Vagy elfogadod így, vagy szakítasz velem
2023. júl. 27. 21:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

4#-es vagyok elírtam bocsi!

Szakítasz vele helyesen.

2023. júl. 27. 21:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Gumilepedő mindig. Nem is értem eddig miért nem használtatok.
2023. júl. 27. 22:45
 7/17 Asderman:- ***** válasza:
53%
Vizálló lepedo ahogy meg lett amlitve szerintem azonosulj vele engem nagyon izgat ha spriccel a no
2023. júl. 27. 23:17
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Szóljá rá, hogy ne csinálja.

Vagy pedig egy vastagabb törölközött tegyél alá. Vegyetek pár törölközöt, hogy mindig legyen tiszta.

2023. júl. 27. 23:23
 9/17 anonim ***** válasza:
71%
Én csak érdeklődnék ,higy mi az amit ennyire jól csinálsz ,hogy mindig így élvez a barátnőd.Én nagyon szeretnék spriccelve élvezni de eddig se nekem se a barátomnak nem sikerült ezt elérni 20/L
2023. júl. 27. 23:26
 10/17 anonim ***** válasza:
9: Gondolom semmi különöset se csinál, egyszerűen csak a barátnője sokkal jobban nedvesedilk az átlagnál.
2023. júl. 28. 00:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!