Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol érdemes harmadik félnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes harmadik félnek nőt keresni?

Figyelt kérdés

Pár vagyunk, lassan 2 éve együtt.

Mivel páromnak (férfi) én vagyok az első, ezért kíváncsi hogy mással milyen érzés lenne szexelni. En is kíváncsi vagyok, mivel nőként eléggé nyitott lennék erre. Vannak bennem kételyek, de inkább magam miatt. Talán azért, mert félek hogy amikor elkezdenek egymással foglalkozni, én mit csinálhatnék. Pedig tudom, ha egy harmadik fél csatlakozik, igazodnia kell hozzánk. De az is jól esne, ha sokat tudnánk mi nők egymással foglalkozni.

Sokan mondják hogy eléggé erős a szexuális kisugárzásom, nemrég is írt egy nő akinek eléggé bejövök, de nyilván ő nem lenne benne a buliban.

A kérdésem az lenne, szerintetek hol érdemes erre nőt találni? Tudom, mindenki harmadiknak nőt keres. De én inkább olyat szeretnék,aki tapasztaltabb és nem nyulja le a férfit hanem benne van a női örömökben is. Sőt, ha külön picit elvonulnánk, az is igazán tetszene.

Swingerben gondolkodtam még. Szerintetek? Viszont ott szerintem inkább párokra lesz esély. Igazából én nem szeretnék mással szexelni, mivel nekem voltak már hosszabb kapcsolataim. Nyilván a biszex, leszbikus kaland eléggé vonzana.

23N, 22F

2023. júl. 27. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
xhamster regisztráció?
2023. júl. 27. 00:36
 2/7 A kérdező kommentje:
1. :D ?!
2023. júl. 27. 00:44
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Nehéz,mi is lányt keresünk,de kb.lehetetlen..
2023. júl. 27. 00:46
 4/7 A kérdező kommentje:

3. Hát igazából én inkább neki.. :D

De sokan mondják, kell az én vonzerőm ide. Például Swinger esetén.

2023. júl. 27. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Xhamsteren csinálsz egy felhasználót, majd bejelölsz magyarokat. de ennyi erővel meg is nézhetted volna már
2023. júl. 27. 01:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp idegent akarsz akkor a többieknek igaza van. Konkrétan bárhol is és/vagy sehol sem lehet találni. Ezért érdemes mindent megpróbálni.

Barátnőm és a párja volt hasonló helyzetben. Egy fél évnyi keresés után feladták és inkább hívtak ismerőst.

2023. júl. 27. 06:01
 7/7 A kérdező kommentje:

6. Próbáltam barátnőt, nem jött be.

Többen írjak a párcserét.

2023. júl. 27. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!