Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy valasszak magamnak hajat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy valasszak magamnak hajat?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Igazabol reg megfogalmazodott mar bennem az,hogy transz vagyok csak nem jutottam el odaig hogy kiformaljam..Most pedig nem tudom hogy a hajam milyen legyen,lanybol mennek fiuba.Jelenleg gondor hatam kozepeig ero hajam van,es eleg nehez megtalalni ami hozzam is illene..Esetleg ha van valakinek otlete irjon emailt es megadom az instam hogy tudjon kepet kuldeni.Elore is koszonom a segitsegeket
2023. júl. 26. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Bankártyaszámot, PIN-kódot ne adjuk meg?
2023. júl. 26. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt átalakulsz megdughatlak? Utána megmondom a tuti frizurát.
2023. júl. 27. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyes valaszolo,am egyebkent segitseget kertem nem bunko valsszokat...A masodik valaszolo te meg csak siman takarodj innen...Nem erre van szuksegem.
2023. júl. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!