Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tartósan hullámos hajat...

Tartósan hullámos hajat szeretnék. Headlinest vagy dauert válasszak?

Figyelt kérdés

Headlinesról azt mondta a fodrászom, hogy kíméletesebb, de ismétleni kell gyakrabban. A dauer erősebb, ritkábban kell, de jobban károsít. Melyiket válasszam?

Az egyenes haj nem opció, hajsütögetésre nincs időm.

2016. aug. 15. 07:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Én próbáltam már mindkettőt.

A dauert ne csináld, mert tényleg széttöri a hajat, illetve, ha elkezd lenőni, elég csúnya, hogy a töve egyenes már, a végei meg göndör(szerűek).

Szóval mindenképpen headline, ha már muszáj!

2016. aug. 15. 10:42
 2/2 A kérdező kommentje:

És az neked hogy sikerült?

Sajna, muszáj. Természetes göndör hajam volt, de nem maradt belőle semmi hormonváltozás után (2 szülés). Egyenesen meg olyan kevés és lapos, hogy rettenetesen néz ki. Próbáltam kúpvassal küzdeni, de nincs 3 naponta negyven percem hajat bodorítani két pici mellett, rengeteg minden másra is kéne az idő. Ezért gondoltam erre.

2016. aug. 15. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!