Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól alkalmas az ember a jól megélt orális kényeztetést adni és kapni?
Próbálom leírni, hogy mit kérdezek :)
Gyerekkorban játszunk mindenfélét, ami bár felnőttes dolog, még is csak játék, azaz felkészít az életre.
Bocsánat a hétköznapi nagyon általánosító példákért, de a fiúk katonásat- autóvezetőset játszanak, lányok meg főznek és babáznak.
Ez a játék még nem a VALÓSÁG, de felkészít rá.
A gyerekek még nem alkalmasak a felnőtt szerepekre, de játékként beleélhetik magukat. Olyasmit csinálhatnak, ami hasonlít az "igazira" de NEM AZ.
Ellenben gyerekként, a szexuális játékoknál (papás-mamás) már valóban azt csináltuk, ami a valóság, de lelkileg még nem voltunk rá felkészülve.

Köszi a választ. Hasonlóan gondolom, hogy mint bármely dologból az életünkben, ebböl is lehet jó élmény, rossz élmény vagy semleges.
Egyrészt, hpgy mit gondolunk róla mádrédzt, h mit kezdünk vele.
Én másra sem emlékszem gyerekkoromból, 6, 8 10, 12 évesen, persze a koromnak megfelelő szinten, mint h a csajok után szaladgáltam, és pár fiús élményt is beszereztem.
Mondjuk 14 évesen el is vesztettem a szüzességemet.... az előzőekből lejöhet, h az se "sima ügy" volt 🙂

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!