Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki semmibe veszi a nőket csalja mindet mégis imádják a csajok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 23:26
1/9 anonim 

válasza:

Minden csaj ilyen kommentek 3 2 1…
Duguljatok el
2/9 anonim 

válasza:

Vannak ilyen pasik igen, elég sok, de ha megfogatsz egy jó tanácsot kerüld, különben örülni fogsz annak, hogy szenvedsz, de közben nagyon fog fájni az élet és sosem leszel boldog.
3/9 anonim 

válasza:

A hétvégi bulizós helyeken kb 80%. Eddig mindig eltüntek egy két éjszaka után.
4/9 anonim 

válasza:

persze... egy átlagos pszichopata.
5/9 anonim 

válasza:

A legtöbbe pasi amit fel nem nő, addig nekik egy nő csak egy lyuk.
6/9 anonim 

válasza:

5: Nagyon NAGY tévedésben vagy. Egy normális férfinak, egy nő legalább HÁROM lyuk.
7/9 mikeXxX 

válasza:

Ismerek ilyen embert a legdúrvább az az egèszben hogy közben sokan tudnak is egymásról 🤮! 43f
8/9 anonim 

válasza:

Ezekre a férfiakra buknak a legjobban.
9/9 anonim 

válasza:

Próbáltam bunkónak lenni, próbáltam semmibe venni csajokat, nekem nem jött be.Erre azt tudom mondani, hogy két szabályt elég betartani. 1. Ne legyél ronda 2. Legyél szép. A többi baromság nem számít, kb. csak rontani tudsz a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!