Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Semmibe vesz engem ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmibe vesz engem ez a pasi?

Figyelt kérdés
Aki nem fogja fel, hogy muszáj kěszůlnôm egy fontos előadásra,es mindenféle programokkal bombáz,mikor tudja,hogy most ket hétig nem engedhetem meg magamnak. Hisztizik, megsértődik, meg szakítani is akar ilyenkor, ha nem az van amit o akar.
2017. szept. 16. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Nem illetek össze. Te az ő szemében sztahanovista vagy, ő a tiedben pedig KMK-s hippi. Ő laza, te szigorú, ő lógós, te munkamániás.
2017. szept. 16. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Ha sorozatosan nem tudja elfogadni a te céljaidat, vagy te az övéit, akkor nem fog működni a kapcsolat.
2017. szept. 16. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
önzőovodásmanipulatívpióca...ez a szakszó rá.
2017. szept. 16. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Babazsúúúr.
2017. szept. 16. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szokott hozzá, hogy nem ő áll a világ középpontjában.

szerintem beérné napi két cumival, aztán készülhetsz nyugodtan

2017. szept. 17. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!