Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak olyan családok, ahol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan családok, ahol a meztelenséget természetesnek tartják és amikor ilyen meleg van, nyugidtan vannak otthon neztelenül egymás előtt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 11:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. júl. 20. 17:45
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
De a nők amúgy sem tudnak mindig meztelenül lenni, mert ott van a menszi meg a folyás.
2023. júl. 20. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Milyen folyás? 🫣

Mensire meg ott a tampon…

2023. júl. 20. 20:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk elfogadott egymás előtt a meztelenség.
2023. júl. 20. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
Bár a fehér hüvelyváladék egyesek számára riasztónak tűnhet, azonban a legtöbbször nincs miért aggódnod, hiszen csakúgy, mint a barna folyás, a legtöbb esetben ez is teljesen normális jelenség. Sőt mi több, a fehér folyás az egészséges menstruációs ciklus jele is.
2023. júl. 20. 22:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagy melegben sem higiénikus teljesen meztelenül lenni otthon, mert mindenhova odaragad az ember az izzadságától. Ettől függetlenül amikor van értelme ruhát felvenni, akkor veszünk fel ruhát, amikor meg nincs, akkor nem veszünk fel ruhát. Nem értem, honnan veszik egyesek, hogy egy emberi test látványától a gyereknek bármi baja lehetne; a mi gyerekeink teljesen egészségesek. Meg hogy aki ruhaviselés nélkül van valakivel társaságban, az mindenképpen közösülési szándékkal teszi azt. Szerintem aki így gondolkodik, az a beteg. Valamint, aki frusztrációt és szégyenérzetet sulykol a gyerekébe a saját teste miatt, az árt neki igazán.
2023. júl. 20. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondod 16!
2023. júl. 20. 22:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam természetes a meztelenség. Ha csak tehetem meztelen vagyok.
2023. júl. 23. 05:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is meztelenül vagyunk itthon, ha csak tehetjük, akár hideg időben is, csak megszokás kérdése.
2023. júl. 24. 07:37
 20/21 sipekilaci ***** válasza:
100%
Így igaz, megszokás kérdése. Nálunk teljesen elfogadott dolog. A két tizenéves gyerek is így szokta. Meztelenül alszanak. Már a párjaik is alkalmazkodtak ehhez.
2023. aug. 2. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!