Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan családok, ahol a meztelenséget természetesnek tartják és amikor ilyen meleg van, nyugidtan vannak otthon neztelenül egymás előtt?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 11:59
12/21 anonim 

válasza:

De a nők amúgy sem tudnak mindig meztelenül lenni, mert ott van a menszi meg a folyás.
13/21 anonim 

válasza:

Milyen folyás? 🫣
Mensire meg ott a tampon…
14/21 anonim 

válasza:

Nálunk elfogadott egymás előtt a meztelenség.
15/21 anonim 

válasza:

Bár a fehér hüvelyváladék egyesek számára riasztónak tűnhet, azonban a legtöbbször nincs miért aggódnod, hiszen csakúgy, mint a barna folyás, a legtöbb esetben ez is teljesen normális jelenség. Sőt mi több, a fehér folyás az egészséges menstruációs ciklus jele is.
16/21 anonim 

válasza:

Szerintem nagy melegben sem higiénikus teljesen meztelenül lenni otthon, mert mindenhova odaragad az ember az izzadságától. Ettől függetlenül amikor van értelme ruhát felvenni, akkor veszünk fel ruhát, amikor meg nincs, akkor nem veszünk fel ruhát. Nem értem, honnan veszik egyesek, hogy egy emberi test látványától a gyereknek bármi baja lehetne; a mi gyerekeink teljesen egészségesek. Meg hogy aki ruhaviselés nélkül van valakivel társaságban, az mindenképpen közösülési szándékkal teszi azt. Szerintem aki így gondolkodik, az a beteg. Valamint, aki frusztrációt és szégyenérzetet sulykol a gyerekébe a saját teste miatt, az árt neki igazán.
18/21 anonim 

válasza:

Nálam természetes a meztelenség. Ha csak tehetem meztelen vagyok.
19/21 anonim 

válasza:

Mi is meztelenül vagyunk itthon, ha csak tehetjük, akár hideg időben is, csak megszokás kérdése.
20/21 sipekilaci 

válasza:

Így igaz, megszokás kérdése. Nálunk teljesen elfogadott dolog. A két tizenéves gyerek is így szokta. Meztelenül alszanak. Már a párjaik is alkalmazkodtak ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!