Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak olyan családok, ahol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan családok, ahol a meztelenséget természetesnek tartják és amikor ilyen meleg van, nyugidtan vannak otthon neztelenül egymás előtt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 11:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk. Nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt. Ez néha jó néha rossz.
2023. júl. 20. 12:04
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
Vállalom a lepontozást, de szerintem bizarr meztelenkedni a család előtt. Amíg kicsi a gyerek, az más, de amikor már érti ezeket, akkor nagyon kellemetlen. Én is úgy nőttem fel, hogy nen volt légkodni, de egy laza trikót meg egy rövidnadrágot el lehetett viselni.
2023. júl. 20. 12:09
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Norbiéknál ezek szerint szoktak meztelenkedni.

Amúgy nem látok benne kivetni valót, de érthető a #2-es álláspontja is.

2023. júl. 20. 12:11
 4/21 anonim ***** válasza:
22%

Végre valaki..

Azt hittem csak én gondolom úgy, hogy család tag előtt tartósan illetlenség meztelenkedni meg gyereket nudista strandra vinni, meg ilyesmi.. egy gyereknek ne kelljen már apuka pöcsét néznie.. vagy anyuka melleit vagy épp mást.. tényleg fejlődik gyerek korban a szexualitás, szerintem kimondottan rossz, nekem pl nem jutna eszembe.

Illetve azt sem képes feldolgozni az agyam, hogy szexualitással miért kell zargatni szülőként a gyereket..

2023. júl. 20. 12:21
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
Néző pont kérdése.
2023. júl. 20. 12:23
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk meztelen az egész család apuka, anyuka, lánygyerek. Esti fürdés után már mindenképpen. Mindenki meztelen alszik, de napközben is gyakori.

F

2023. júl. 20. 12:28
 7/21 anonim ***** válasza:
91%

Nincs ezzel gond alapvetően. Mi nem mászkálunk itthon mindig pucéran, de ha napozunk vagy medencézünk, simán mindenki ledobja a textilt...

22L

2023. júl. 20. 12:29
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Családon belüli nudizás, egy ágyban alvás, nyitott wc ajtó, nulla kopogás, szájra puszik a gyerekeknek...stb. Dunát lehet rekeszteni az ebben felnőttekből a tanácsadó szobában...
2023. júl. 20. 12:42
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
mármint milyen tanácsadó szobában?
2023. júl. 20. 12:43
 10/21 anonim ***** válasza:
19%
Számomra ez picit furi😅
2023. júl. 20. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!