Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan családok, ahol a meztelenséget természetesnek tartják és amikor ilyen meleg van, nyugidtan vannak otthon neztelenül egymás előtt?

Norbiéknál ezek szerint szoktak meztelenkedni.
Amúgy nem látok benne kivetni valót, de érthető a #2-es álláspontja is.

Végre valaki..
Azt hittem csak én gondolom úgy, hogy család tag előtt tartósan illetlenség meztelenkedni meg gyereket nudista strandra vinni, meg ilyesmi.. egy gyereknek ne kelljen már apuka pöcsét néznie.. vagy anyuka melleit vagy épp mást.. tényleg fejlődik gyerek korban a szexualitás, szerintem kimondottan rossz, nekem pl nem jutna eszembe.
Illetve azt sem képes feldolgozni az agyam, hogy szexualitással miért kell zargatni szülőként a gyereket..

Nálunk meztelen az egész család apuka, anyuka, lánygyerek. Esti fürdés után már mindenképpen. Mindenki meztelen alszik, de napközben is gyakori.
F

Nincs ezzel gond alapvetően. Mi nem mászkálunk itthon mindig pucéran, de ha napozunk vagy medencézünk, simán mindenki ledobja a textilt...
22L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!