Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki, ha pucéran dolgozok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha pucéran dolgozok otthonról?

Figyelt kérdés
Meleg van, légkondi nincs, csak ventilátor, akkor is izzadok, amikor ülök. Ruha nélkül sokkal kellemesebb, de mégis fura érzés, hogy írok egy mailt, és közben a farkam élvezi a venti hűs szellőjét :D
2023. júl. 19. 08:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sosem hordok ruhát otthon. Alig várom, hogy meztelen legyek. De mosás, főzés, mindent is meztelenül csinálok.
2023. júl. 19. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha lehet itthon csak meztelen vagyok ,vagyunk meg kint a kertbe is pláne a nagy melegben!

f

2023. júl. 19. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne ciki? Tök jó dolog otthon meztelenül lenni.
2023. júl. 19. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajna gyakran kell kamerás beszélgetést tartani,szóval top azért van rajtam. De a nunimat szellöztetem.
2023. júl. 19. 11:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura. Szerintem is tök jó, tapasztalatból mondom :d
2023. júl. 19. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!