Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki, ha pucéran dolgozok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha pucéran dolgozok otthonról?

Figyelt kérdés
Meleg van, légkondi nincs, csak ventilátor, akkor is izzadok, amikor ülök. Ruha nélkül sokkal kellemesebb, de mégis fura érzés, hogy írok egy mailt, és közben a farkam élvezi a venti hűs szellőjét :D
2023. júl. 19. 08:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Meg ha üresjárat van, a kezem le szokott têvedni
2023. júl. 19. 08:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is otthonról dolgozom.

Általában valami lenge ruhát veszek fel, hogy legyen is rajtam valami.

Amíg nem kell kamerán keresztül valami megbeszélésen részt venni addig nincs ezzel gond.

Élvezd ki az otthon kényelmét, meg szabadságát :)

2023. júl. 19. 08:38
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem is dolgozol, ide írogatsz. 😀
2023. júl. 19. 08:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Édesburi, ott a pont 😀
2023. júl. 19. 08:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem cki, de ha a gépen nincs lehetőség a kamera fizikai letakarására kikapcsolására, akkor ezt tedd meg te egy kis fekete szigszalaggal vagy erre kitalált matricás csúszkás kamera tekeróval.

[link]

2023. júl. 19. 08:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy szoktam, ha meleg van és egyedül vagyok itthon. Szeretek meztelen lenni.
2023. júl. 19. 09:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látnak kamerán munka közben, akkor nem ciki.
2023. júl. 19. 09:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Velem az történt tavaly, hogy egy nagyon hivatalos de online tárgyaláson voltam külsős ügyfelekkel. Akik megkérdezték udvariasan, hogy felvehetik-e a meetinget. Persze.

Én hülye meg valamit bénáztam, és a végén elfelejtettem “letenni” a hívást. Úgyhogy rögzítette az ügyfél, amint felül ingben, alul boxeralsóban ugrálok/rendezkedem a szobámban egy órán át. Még jó, hogy rosszabb nem történt. 🫣

2023. júl. 19. 09:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek meztelenül otthon lenni, csak az a fránya bejárónő állandóan kukkolgat :(
2023. júl. 19. 09:47
 10/15 A kérdező kommentje:
Jó neked, engem senki se jön be kukkolni a szobába 😀
2023. júl. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!