Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha pucéran dolgozok otthonról?

Én is otthonról dolgozom.
Általában valami lenge ruhát veszek fel, hogy legyen is rajtam valami.
Amíg nem kell kamerán keresztül valami megbeszélésen részt venni addig nincs ezzel gond.
Élvezd ki az otthon kényelmét, meg szabadságát :)

Nem cki, de ha a gépen nincs lehetőség a kamera fizikai letakarására kikapcsolására, akkor ezt tedd meg te egy kis fekete szigszalaggal vagy erre kitalált matricás csúszkás kamera tekeróval.

Velem az történt tavaly, hogy egy nagyon hivatalos de online tárgyaláson voltam külsős ügyfelekkel. Akik megkérdezték udvariasan, hogy felvehetik-e a meetinget. Persze.
Én hülye meg valamit bénáztam, és a végén elfelejtettem “letenni” a hívást. Úgyhogy rögzítette az ügyfél, amint felül ingben, alul boxeralsóban ugrálok/rendezkedem a szobámban egy órán át. Még jó, hogy rosszabb nem történt. 🫣

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!