Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, a szemetekben mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a szemetekben mennyi gáz, partner az amennyivel együtt volt egy lány?

Figyelt kérdés

Hány fiúval feküdt le egy lány, hány főtől gáz ez?

Pl én itt vagyok lassan 21 éves, mi lenne a normális az én koromban, ami még belefér, vagy amennyi nem gáz?

Vagy ez így nem érdekli a fiúkat?

Mert gondolom ha megtudják mennyi sráccal volt együtt, akkor már ki alakul bennetek egy vélemény a csajról, hogy ő akkor milyen lehet.

Kíváncsi vagyok srácok a véleményetekre.

2023. júl. 17. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
2-3
2023. júl. 17. 22:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Totálisan egyénfüggő ki mennyit fog mondani. Van akinek 1 is sok lenne, másnak meg 100 is kevés. Ne azzal foglalkozz hogy ki mit mond, mert kizárólag annak a véleménye számít akivel egy húron pendülsz ebben a kérdésben IS.

Értsd, ha szűz vagy akkor azzal fogjátok egymást jól megérteni aki ezt elfogadja (vagy éppen izgatja), ha sok-sok-sok partnered volt akkor meg azzal akit meg ez izgat, vagy szimplán csak nem érdekli.

2023. júl. 17. 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Legyen egy 25 éves nőnél max 5.
2023. júl. 18. 13:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!