Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, a szemetekben mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a szemetekben mennyi gáz, partner az amennyivel együtt volt egy lány?

Figyelt kérdés

Hány fiúval feküdt le egy lány, hány főtől gáz ez?

Pl én itt vagyok lassan 21 éves, mi lenne a normális az én koromban, ami még belefér, vagy amennyi nem gáz?

Vagy ez így nem érdekli a fiúkat?

Mert gondolom ha megtudják mennyi sráccal volt együtt, akkor már ki alakul bennetek egy vélemény a csajról, hogy ő akkor milyen lehet.

Kíváncsi vagyok srácok a véleményetekre.

2023. júl. 17. 19:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
21 éves? Akkor max 3-4, nekem nem jön be, ha valaki már fűvel fával kefélt.
2023. júl. 17. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Megmondom a leges legőszintébben: nekem mindegy, csak ne legyen semmilyen mentális vagy szexuális úton terjedő betegsége, és utóbbit hitelt érdemlően hajlandó is legyen igazolni.

Én a legnagyobb ribiket is bevállalnám, ha hoznak orvosi papírt. Nyilván ilyet intézek én is időnként. Ha az ember őket hengerli le a tudásával, akkor mégnagyobb a meglepôdés, hisz van már bőven tapasztalatuk. Mert ők ribik, de én egy jó k_urva vagyok (és férfi, és hetero).

2023. júl. 17. 20:06
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Helyesbítek: ne legyen olyan mentális betegsége, ami miatt ő vagy én rosszul játhatunk. Szóval depresszió meg ilyenek az nem gond
2023. júl. 17. 20:08
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
21 évesen 2-3 pasi, és ennyi lány simán belefér.
2023. júl. 17. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem is feltétlenül ez a szám határozza meg, hanem inkább az, hogy hogyan hozta össze. (Most nyilván ilyen 50+-nál már kikerekedne a szemem, de ilyen téren toleráns vagyok. Úgy gondolom, hogy ez magánügy és igazából nem sok közöm van hozzá. Persze nem egy szimpatikus dolog a nagyon sok partner, mert az az jelenti, hogy nem válogatta meg őket.)
2023. júl. 17. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha nincsen nemi betegsége akkor nem érdekel a múltja.. ill ha csak engem szeret és nem akar màssal is kefélni
2023. júl. 17. 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Ez kizárólag attól függ, hogy az adott lány mennyire társasági, milyen könnyen barátkozik.

Egy extrovertáltabb beállítottságú, erősen társasági, sokféle hobbit űző de egyedülálló lánynál simán előfordulhat akár évi 5-10 alkalom is.

Az a fontos, hogy kizárólag örömből és őszintén akarva történjen ami történik. Megfelelési vágyból, barátnők cukkolására lefeküdni valakivel már 1 is soknak számít.

2023. júl. 17. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egyértelmű válasz. Van akinél kizáró ok, ha sokan megb@sztak (mindegy hogy hogy), van akinek meg kifejezetten tetszik. Nincs rá matek, ez mindig az adott pasitól függ majd. Egyébként is a te lyukad, ne foglalkozz vele ki mit mond.
2023. júl. 17. 21:25
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
A mai korban már minden mindegy...
2023. júl. 17. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy egyik ismerősöm mondja: el nem kopik.. 😄
2023. júl. 17. 21:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!