Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a szemetekben mennyi gáz, partner az amennyivel együtt volt egy lány?
Hány fiúval feküdt le egy lány, hány főtől gáz ez?
Pl én itt vagyok lassan 21 éves, mi lenne a normális az én koromban, ami még belefér, vagy amennyi nem gáz?
Vagy ez így nem érdekli a fiúkat?
Mert gondolom ha megtudják mennyi sráccal volt együtt, akkor már ki alakul bennetek egy vélemény a csajról, hogy ő akkor milyen lehet.
Kíváncsi vagyok srácok a véleményetekre.

Megmondom a leges legőszintébben: nekem mindegy, csak ne legyen semmilyen mentális vagy szexuális úton terjedő betegsége, és utóbbit hitelt érdemlően hajlandó is legyen igazolni.
Én a legnagyobb ribiket is bevállalnám, ha hoznak orvosi papírt. Nyilván ilyet intézek én is időnként. Ha az ember őket hengerli le a tudásával, akkor mégnagyobb a meglepôdés, hisz van már bőven tapasztalatuk. Mert ők ribik, de én egy jó k_urva vagyok (és férfi, és hetero).

Ez kizárólag attól függ, hogy az adott lány mennyire társasági, milyen könnyen barátkozik.
Egy extrovertáltabb beállítottságú, erősen társasági, sokféle hobbit űző de egyedülálló lánynál simán előfordulhat akár évi 5-10 alkalom is.
Az a fontos, hogy kizárólag örömből és őszintén akarva történjen ami történik. Megfelelési vágyból, barátnők cukkolására lefeküdni valakivel már 1 is soknak számít.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!