Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire normális egy fesztivá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális egy fesztivál után egy hotelben elveszteni a szüzességed egy olyan fiúval akivel tetszetek egymásnak de nem vagytok együtt csak beszélgettek hónapok óta?

Figyelt kérdés
7 hónapja tetszik nekem és 4 hónapja beszélgetünk, szerelmes belém és aztmondta a fesztivál utolsó napján be akarta adni azt hogyha benne vagyok hogy kibérel egy szobát és ott történjen meg... Viszont én szűz vagyok és nem tudom mit csináljak félek milyen lenne, mert azt hallottam hogy fáj meg minden.. de szeretem a srácot és már hosszú ideje csak ő érdekel.. Ti mit tennétek?

2023. júl. 15. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
De miért nem otthon akarja?
2023. júl. 16. 00:36
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Tudom, hogy ez ma már nem divat, de én az esküvőig vártam, és nagyon nem bántam meg (3 hónapja volt). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy pontosan tudom, milyen nehéz várni, de hidd el, meg van az előnye. A szex az nem csak az élvezetről szól. Sokkal több van mögötte, és hidd el, az egész életedre ki fog hatni, hogy milyen társa(ka)t választasz magadnak. Ráadásul olyan kötődés-hormonok szabadulnak fel, ami a kapcsolat elején gyakorlatilag ellehetetleníti, hogy egészéges kapcsolat alakuljon ki. Tehát én azt ajánlanám neked, hogy mondd a srácnak, hogy te várni akarsz, ha pedig ezért elhagy, akkor szerintem nagyon jól jártál, hogy kiderült.
2023. júl. 16. 09:27
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
12-es válaszában van egy tétel, amivel alapvetően nem értek egyet. A szex, bizony, nagyon sokszor csak az élvezetről szól és semmi másról. És az is teljesen rendben van. Hatvan évvel a szexuális forradalom után én nagyon nem osztom ezt a viktoriánus kori ókonzervativ álláspontot. Ráadásul hozzámenni egy pasihoz úgy, hogy azt se tudod hogy dug, milyen vele a szex? Hozzámenni valakihez, akiről nem tudod, másokhoz képest hogy dug, nincs összehasonlítási alapod se? Szerintem a lehető legnagyobb hiba, amit az életben el lehet követni. Aztán majd 40 évesen, három gyerek után elindul a vezérhangya, hogy mit szalasztottál el az életedben végletesen.
2023. júl. 16. 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

Az alapvető gondolkodás módunkban van a különbség. Nekem a szex az nem csak egy élvezetforrás, ami feldobja a kapcsolatot. Lehet áltatni magad, hogy ezt lehet érzelem mentesen is csinálni, de attól még nem lesz igaz (habár tapasztalatom szerint ez fiúknál kevésbé látszik, de attól még ugyanúgy ott van). A szexnek olyan a hatása, mintha a kapcsolatot egy ragasztószalaggal erősíteném meg. De ha ezt a ragasztószalagot túl hamar teszed fel, lehet hogy olyan kapcsolatot erősítesz meg, ami normál esetben az elején kiderülne, hogy nem működik, de a feldobott állapotban erre nem vagy képes rájönni. Pont ezért van ennyi válás manapság, mert az emberek akkor házasodnak meg, amikor ezek a biokémiai folyamatok miatt nem is láthatod, hogy mennyire működik a kapcsolat.

Visszatérve az előző példára: Ha egyszer azt a szalagot leragasztottad, majd felszedted, a következő ilyen ragasztásnál még ragad valamennyire, de már bőven nem annyira, mint az elején. A harmadik, negyedik alkalommal pedig még annyira sem. Megértem, ha te 10 nő után azt mondod, hogy a szex lehet érzelemmentes, de ennek az az oka, hogy már annyi nővel szexeltél, hogy a ragasztó már teljesen lejött a szalagodról, így nem érzed a különbséget.

Pedig annak a ragasztónak szerepe van. Ez egy nagy segítség, ami a kapcsolat összetartására szolgál azokban az időkben, amikor sok problémával nézünk szembe. Persze, sok más is összetartja a kapcsolatot, de miért rontanánk az esélyeinket? Csak mert abban a pillanatban jól esik? Nem értem, hogy manapság miért ilyen nagy divat gyereknek lenni. Miért hajkurássza mindenki az itt-és-most pillanatokat a jövőjük (és más emberek) kárára?

Nem akarok senkinek sem beleszólni az életébe, csak néha már nagyon fel tudom húzni magamat...

És válaszolva a kérdésedre: Habár még csak 27 éves vagyok, így nem tudom, mit fogok 40 éves koromban érezni, biztos vagyok benne, hogy sosem hagynám ott a családomat egy másik nőért. Biztos vagyok benne, hogy van olyan nő, akivel sokkal jobb lenne a szex, sőt talán még olyan nő is van a világon, akivel jobb házasságom lehetne, mint most a feleségemmel. De mindez nem számít! Mert én őt egész életemre választottam magamnak társnak. Elfogadtam őt hibáival együtt, és mégha egyszer a szerelmünk el is múlik, a szeretet sosem fog! Pont ezért nem számít, hogy nem a "tökéletes" szex partnerem van. Mert én nem azért mentem bele ebbe a házasságba, hogy az élvezetet hajkurásszam vagy hogy találjak egy nőt, aki minden kívánságomat teljesíti. Azért vettem el őt, mert szeretem, mert jó csapat vagyunk, és mert arra akarom szentelni az életemet, hogy boldoggá tegyem őt. És emiatt én is boldog vagyok. Mert megsúgok neked valamit: A boldogság nem ott kezdődik, amikor "megszerezted" a dolgokat, hanem amikor az életed központja nem te vagy. Ha másokért akarsz élni.

2023. júl. 17. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es válasza nagyon jó, nehéz elhinni hogy van ilyen viszont
2023. júl. 17. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Szerintem elérhető, bár tény, hogy nem egyszerű, és sok lemondással jár. De még ha úgy is érzed, hogy nem elérhető, akkor is lehet rá törekedni. Egy olyan ember is élhet boldog házasságban, akinek már házasság előtt is volt szexuális kapcsolata, maximum nehezebben. Viszont abban biztos vagyok, hogy amíg a szex cél, és nem eszköz, addig nem lehet az ember boldog. Semennyi lélektelen szex sem képes betölteni az űrt az ember szívében.
2023. júl. 17. 13:58
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem alapjáraton semmi baj nem lenne a szituációval, ismeritek egymást, be is jöttök egymásnak és gondolom azért már nem vagytok annyira kisgyerekek sem... Viszont azt nem értem, miért kell ezt így eltervezni? Nem is csókolóztatok még, ráadásul azt mondtad neki, nem állsz készen, hogy együtt legyetek. Beszéljétek meg, milyen lenne, ha kapcsolatban lennétek, aztán szerintem nem kell rögtön hotelszobát bérelni, menjetek át egymáshoz filmezni stb aztán meglátjátok, hogy alakul, sok sikert és boldogságot 😅
2023. júl. 19. 22:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2023. júl. 19. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!