Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális egy fesztivál után egy hotelben elveszteni a szüzességed egy olyan fiúval akivel tetszetek egymásnak de nem vagytok együtt csak beszélgettek hónapok óta?
Figyelt kérdés
7 hónapja tetszik nekem és 4 hónapja beszélgetünk, szerelmes belém és aztmondta a fesztivál utolsó napján be akarta adni azt hogyha benne vagyok hogy kibérel egy szobát és ott történjen meg... Viszont én szűz vagyok és nem tudom mit csináljak félek milyen lenne, mert azt hallottam hogy fáj meg minden.. de szeretem a srácot és már hosszú ideje csak ő érdekel.. Ti mit tennétek?2023. júl. 15. 12:44
1/18 anonim 

válasza:

Akkor most ő egyáltalán a barátod(ténylegesen együtt vagytok) vagy csak interneten keresztül dumáltok és ritkán látod?
Aztán felajánlotta hogy fesztival napjan elveszi neked hotelba?
Mert nekem ez komolytalannak tünik, nem ajánlom hogy így veszítsd el
2/18 A kérdező kommentje:
Nem a barátom de gyakran találkozunk hetente többször is, megkérdezte már nem egyszer hogy leszek-e a barátnője de nemet mondtam akkor vagyis nem voltam magamban biztos még
2023. júl. 15. 13:00
3/18 A kérdező kommentje:
Puszi, kézfogás volt meg egyszer bele ültem az ölébe
2023. júl. 15. 13:01
4/18 anonim 

válasza:

Csók se volt?
A helyedbe azt mondanám hogy még nem állsz rá készen és nem szeretnéd elveszteni.
Hiszen amúgy még pár hete azt se tudtad hogy akarsz e vele járni. Ez a első alkalom nagyon sietős lenne így.
Szóval ha nem akarod hogy kihasználjon akkor nem adod meg ilyen hamar.
Járjatok ismerd meg és ha ez a egész 1 év múlva is müködik elgondolkozhatsz többön
6/18 Mendy98 

válasza:

Nem egyáltalán nem normális, ne menj bele.
7/18 anonim 

válasza:

Szerintem tök jó lesz, menj bele
8/18 anonim 

válasza:

Én nemtom, mi a helyes, nem is fogom megmondani, de a többieknek azért feltenném a halk kérdést, hogy vajon kivel ildomos elveszítenie a szüzességet egy lánynak, ha nem egy olyan sráccal, akivel 4 hónapja beszélget, vagyis ismerkedik, rendszeresen találkoznak, ráadásul tetszik is neki. Azért itt nem arról van szó, hogy egy vadidegen pinavadász, beteszi neki 3 cider után a Soundon a parton egy pokrócon.
9/18 anonim válasza:
Szerintem fiatal vagy még ehhez. Engedd el,ne szentségtelenísd meg magad,a szüzességed az egy olyan dolog amit megkell becsülnöd,és olyan fiúval veszisd el akiről tudod hogy ő az igazi.ez a sráccal való akármi is köztetek elég komolytalan... Hidj nekem,engedd el ezt..
10/18 anonim 

válasza:

Feküdj le vele, nem hiszem hogy többet fog várni. Vagy kézzel, szájjal okozz neki örömöt. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!