Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/45 anonim 

válasza:

A női fölérendeltség, házimunka, fájdalom, alázás. Szeretem a női uralmat, sok dolog fér bele, imadok masszírozni, kényeztetni. 43f
22/45 anonim válasza:
Pisilö nőket nézni. Mikor pl szabadban pisilnek
23/45 anonim 

válasza:

Nagydolgukat elvégző nőket, a természetben nézni!
25/45 Felfujhatogyerek 

válasza:

Lássuk csak, első sorban a latex amiből jöhet bármi. Latex ruhák , latex lufik vagy más latexből készült játékok. Aztán még a strandjátékok mint a labdák ,úszógumik , matracok vagy más finom puha vynil ből készült dolgok. De a legfontosabb hogy fölfújható legyen. Nadjából ennyi.
26/45 anonim 

válasza:

Imadom a dirtyt foleg, ha azt egy nagy darab macis ferfi vegzi.
Illetve a sub vagyok. Szeretem, ha szolgalnom kell a ferfiakat ill. alaznak engem durvan.
27/45 anonim 

válasza:

#26!
És ha mindezek mellé még lány/nő vagy, akkor mindenképp írnék neked! 😅
29/45 anonim 

válasza:

Terhes nők. Tejtől duzzadó/tejes cicik, szoptató kismamák. Kis mellek nagy bimbóval. F 45
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!