Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/45 anonim 

válasza:

Gyengéd dominancia illetve "tejes cicik". Egy felnőttfilmben láttam és nagyon megtetszett. Bár nem heteró vágy és szégyellem is, hogy ilyesmi felizgatott. Kor: 26, nem: nő.
2/45 anonim 

válasza:

Hízásfétises srác vagyok, jelenleg 27 éves, 173cm magas és 182kg.
350kg lenne az álomsúly! Minden egészségügyi kockázat ellenére ezt akarom.
5/45 anonim 

válasza:

Nekem csak egy érdekes fétisem van, ha egyáltalában annak lehet nevezni.
Mégpedig az, hogy nagyon rá vagyok kattanva az extrém lógós, megereszkedett mellekért. Nem a nagy mellekre gondolok, hanem amiknek nincs már formája sem szinte. A megnyúlt bőr látványa számomra nagyon izgató. Szeretem még a striás, narancsbőrös popsit is.
6/45 anonim 

válasza:

Elobb ird mar oda te kerdezo, a nemedet, ember, ez alapveto ebben a rovatban! Hol élsz, he!?
7/45 anonim 

válasza:

Nagyon izgatna ha nagy fenekű nők üllnének az arcomra; 43 F
8/45 anonim 

válasza:

Meg szeretném ujjazni egy kvázi idegen lány popsiját a szabadban miközben ő kézzel önkielégítést végez és orgazmust el át. 39F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!