Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti valaki, ha kikötözik és úgy szexelnek vele? Egyes pároknál miért van, hogy a pasi szereti nézni, ahogy dugják a párját? Nem megalázó a tehetetlenség érzése és a tudat, hogy azt tesz(nek) veled vagy a pároddal, amit csak akar(nak)?

Én szeretem ha kikotoozneknde ennßl eroszakosabbat nem.
Azert jo, mert sokszor a legnagyobb orom eleresehez a hataraimat feszegetem, tehat pl eltolnam magamtol a partnerem vagy leallitanam tudattalanul, tesi reakciobol es ha el is megyek, kevesbe jo elmeny. De ha nem tudok ilyet akkor teljes valojaban juttat a csucsra

Egyszerü a válasz, ezek egyfajta fétisek, ezért izgatnak sok embert. Azt meg nem nagyon tudod megváltoztatni vagy befolyásolni hogy mihez vonzódj. Egyébként természetesek ezek a vágyak, tehát pszichológiailag nincsen semmilyen "defekt" akkor ha valakinek bejönnek. Kikéve a nagyon húzos vagy szokatlan fétisek, de itt olyat nem említettél.
Azt meg hogy ezek miért és hogyan vonzóak pedig az érintett emberek tudnák a legjobban megmondani.
Kikötözésnél például pont ez a tehetetlenség érzése az izgató, és a tény hogy a másik emberhez képest te vagy alárendelt szerepben. Ő irányít, ő kontrollál szószerint mindent. Van azért egyfajta "veszélye" is a dolognak, hiszen fizikailag le vagy korlátozva végig, ki vagy szolgáltatva a partnernek. Ezt inkább idézőjelbe írtam mert valós veszély nincsen, mindkét fél bármikor megálljt mondhat ha szeretne, de sokaknak ez az érzés is lehet izgató.

Én kimondottan szeretem a gyengéd erőszakot. Alkalomszerűen és úgy hogy ne maradjon nyoma. Kikötözés-megközötés (rendesen kötéllel), fenékpaskolás, kényszer orgazmus.
Nagyon izgató kiszolgáltatva lenni a páromnak. Amikor piszkos módon beszél velem tudom hogy ez csak játék. Nehéz megfogalmazni, izgi abban az egy-egy órában ahogy bánik velem, mert a hétköznapi életben nagyon gondoskodó és udvarias típus.
N /nem kell privi/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!