Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen már kár várnom?
Röviden közel a harminchoz még mindig szűz vagyok (nő) és bár vágyom a szexre és akadna is kivel nem merek bele menni egyéjszakásba. Elgondolkodtam rajta, hogy mégis lefekszem csak úgy valakivel de tudom ezt megbánnám és érzelmek nélkül nem is menne. Nagyon szigorú volt a neveltetésem ebből kiszakadtam és ismerkedtem de mindig csak olyanokkal akik nem terveztek semmi komolyat.
Szeretnék normális kapcsolatot amiben természetesen nem lenne ellenemre a szex de talán kapcsolatra vágynom ennyi idősen felesleges. Pedig 40 éves korom előtt gyereket is akartam de talán már sajnos így az sem lesz.
Kár várnom már közel a harminchoz? Egyáltalán ha ismerkedem valakivel elmondjam szűz vagyok? Mert eddig ha elmondtam nagyon negatív volt a fogadtatás.
Nem vagyok visszahúzódó egyébként de csalódtam mostanság eleget az emberekben.
Tudom most sok negatívat és privátot fogok kapni amit inkább ne, hogy majd én meg....
De tényleg csak tanácsokat kérek amit előre is köszönök.

Lenne kedved meginni egy kávét? 🙂
50Ffi

Ha találsz egy normális férfit, akkor őt nem fogja zavarni, ha megtudja. Sőt, örülni fog, hogy egy ilyen nehéz dologban őszinte voltál vele még azelőtt, hogy kiderült volna a dolog. De ne rögtön ismerkedéskor mondd el neki, mert sokan lesznek, akiknek csak arra kellenél, hogy elvegyék a szüzességed, és utána már nem lennél érdekes számukra. Fel semmiképpen ne add a dolgot, simán van esélyed normális embert találni még akkor is, ha nem tűnik valószínűnek. Nekem is elég mérgező volt a környezetem gyerekkoromban, szóval teljesen megértelek, ez mennyire negatívan tudja befolyásolni az ember későbbi éveit. Én is csak arra vágytam, hogy találjak valakit, aki szeret, és pár hónapja azt hittem, meg is találtam, de nagyon csúnyán átvert. Nagyon nem hiányzott ez, de nem szabad feladni a reményt, próbálkozni kell, sosem tudod, hol és mikor ismerhetsz meg valakit, aki éppen hozzád való :)
36/F

"...közel a harminchoz... ...Pedig 40 éves korom előtt gyereket is akartam de talán már sajnos így az sem lesz."
Na most, nem vagy még 30, de azon aggódsz, hogy 40 évesen nem lesz még gyereked? Van több mint 10 éved! Egy gyerek összehozásához nem kell ennyi idő.
"Kár várnom már közel a harminchoz?" Nem.
"Egyáltalán ha ismerkedem valakivel elmondjam szűz vagyok? Mert eddig ha elmondtam nagyon negatív volt a fogadtatás." Az ismerkedést nem ezzel a témával indítanám. Később elmondhatod, ha már a szex is szóba jön. Akinek ez negatív, az egy jó nagy tahó. Én kifejezetten örülnék, ha én lennék neked az első.
13
Sosem azzal kezdek, hogy szűz vagyok.
Amikor már beszélgetünk, ismerkedünk jobban megismerjük egymást akkor szoktam elmondani.
Lehet úgy gondolod a gyermekvállaláshoz nem kell idő de nálam nem így van. Alapból szerintem mire eljut egy kapcsolat oda, hogy gyereket vállaljon két ember az nem egy-két nap. Nekem meddőségi gondjaim vannak természetes úton nem valószínű , hogy teherbe eshetek így azért ez nálam bonyolultabb.
Ezért is szeretnék magam mellé egy párt akivel jóban rosszban együtt lehetek.
Viszont már ezt kényszeresen akarom mert tényleg nincs senkim. Most viszont ezt szüneteltetnem kell mert már látom magamon nem tesz jót, ha valamit ennyire görcsösen akarok.

Lazán rálicitálok a 11-esre.
Meghívhatla egy bubble tea-ra?
28/f
Egyébként nem viccelek, hanem halál komolyan, az esetleges ha minden úgy alakul gyerekvállalós álommal. Szerintem vannak tét nélkuli dolgok, mint egy randi. Meg lehetne próbálni.

Ismerek olyat, aki veled hasonló cipőben járt.
Ő most a barátnőm. Szívből szeretjük egymást, és végül velem volt neki az első.
A pláne az, hogy egyébként nekem is ő az első. Pár évvel idősebb vagyok nála, és sokszor gondoltam rá, hogy már nem várok az "igazira", az első adandó alkalommal lefekszek valakivel. De végül nem tettem meg, és utólag örülök, hogy kitartottam. :)
De természetesen a te életed, a te döntésed. :)

Igen, az idő ellened dolgozik. De ez nem azt jelenti, hogy az első seggszagú retek füvessel le kéne feküdnöd.
Örülök hogy belátod saját felelősségedet is a sorsod felett, és nagyon sajnálom hogy szar gyerekkorod volt. Ez utóbbi rám is igaz. Annyi hogy én már 19 évesem szexeltem.
Ha szeretnél segitséget (ezzel itt nem farkalásra gondolok), akkor privátban elérsz. De a lényeg: ne végletekbe gondolkodj!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!