Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyi idősen már kár várnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen már kár várnom?

Figyelt kérdés

Röviden közel a harminchoz még mindig szűz vagyok (nő) és bár vágyom a szexre és akadna is kivel nem merek bele menni egyéjszakásba. Elgondolkodtam rajta, hogy mégis lefekszem csak úgy valakivel de tudom ezt megbánnám és érzelmek nélkül nem is menne. Nagyon szigorú volt a neveltetésem ebből kiszakadtam és ismerkedtem de mindig csak olyanokkal akik nem terveztek semmi komolyat.

Szeretnék normális kapcsolatot amiben természetesen nem lenne ellenemre a szex de talán kapcsolatra vágynom ennyi idősen felesleges. Pedig 40 éves korom előtt gyereket is akartam de talán már sajnos így az sem lesz.

Kár várnom már közel a harminchoz? Egyáltalán ha ismerkedem valakivel elmondjam szűz vagyok? Mert eddig ha elmondtam nagyon negatív volt a fogadtatás.

Nem vagyok visszahúzódó egyébként de csalódtam mostanság eleget az emberekben.

Tudom most sok negatívat és privátot fogok kapni amit inkább ne, hogy majd én meg....

De tényleg csak tanácsokat kérek amit előre is köszönök.

2023. júl. 13. 17:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Kedvesem! A szüzesség érték, igényes nő a nászéjszakáig szűz. 30 évesen fiatal vagy, még 40 évesen is mehetsz férjhez. De a házasság feltétele nem az hogy bűnös kapcsolatban eladd a tested. Hanem a tisztaság megélése párkapcsolatban. A féreg takony stílus ami azt terjeszti hogy szexelni kell, a világ ocsmány ganéjsága. Tudod? F
2023. júl. 13. 17:44
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg valaki olyan párt kellene találnod, akivel őszintén, és normálisan el lehet beszélgetni mindenről. Tényleg normálisnak tartasz egy kapcsolatot, amiben titkaitok vannak egymás előtt? Aki őszintén szeret, az megérti és elfogadja, sőt tisztelni fogja benned, hogy őrá vártál eddig. Na ez úgy hangzik mint egy erkölcsi prédikáció. Pedig őszintén gondoltam. Az előző hozzászóló kissé alpári stílusban, de szinte ugyanezt mondja. Amúgy a mai világban az ismerkedési lehetőségek szűkösek és hitvánnyak, mondom ezt a férfi oldalról nézve. De a feleségem is ugyanúgy csak a társkereső irodában látta meg az utolsó lehetőségünket, akárcsak én.
2023. júl. 13. 18:08
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
A szüzesség egy állapot, nem érték. Ha úgy gondolod, zavar a társkeresésben, akkor veszítsd el azzal aki alkalmasnak tűnik. Nem az lesz életed legnagyobb szexuális élménye, de eggyel kevesebb ügy amin paráznod kell.És még az is lehet hogy élvezni fogod. Nem az elsőnek kell különlegesnek lennie, hanem annak amelyik olyan pasival történik akivel tartós kapcsolatot akarsz.
2023. júl. 13. 19:11
 4/19 A kérdező kommentje:

Félre ne értse senki én nem érzem úgy egy "értéket" tartogatok csak folyton olyanokba botlok akikbe nem kéne.

Ez persze az én hibám de érzelmek nélkül nekem nem megy és hát nem is egy kocsi hátsó ülésén szeretném az elsőt aztán mehet ki merre lát. Néha próbáltam magam rávenni alkalmi dolgokra de még a pasinak ez semmi én egy reteknek érezném magam de örökké meg nem várhatok az igazira sem mert ez butaság. Saját magam sem tudom mi lenne jobb.

Elveszteni valakivel aztán lesz ami lesz vagy várni és várni...

2023. júl. 13. 19:20
 5/19 Senior Séf ***** válasza:
85%

VÁRNI eddig is kár volt.Tenni kellett volna valamit.

"folyton olyanokba botlok akikbe nem kéne."

Hadd súgjam meg, kérdező, hogy ugyanaz a férfi egyik nő mellett gyáva nyúl, a másik mellett hős oroszlán. Tetszik, vagy sem, férfitársaim, mi csupán nyersanyagok vagyunk, a végső formánkat a párunk hozza felszínre.

2023. júl. 13. 19:33
 6/19 A kérdező kommentje:

5

Neked ki mondta, hogy nem tettem érte? 🤔

Első lépésként leléptem egy mérgező családból most pedig próbálok normális életet élni.

Persze sokszor falakba ütköztem és azért már kissé beleuntam. Másnak 30 évesen családja van nekem meg igazából semmim. Tudom nagyon naív dolog arra várni valaki szeressen de én eddig csak erre vártam belátom már talán feleslegesen.

2023. júl. 13. 19:38
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Én 23 évesen vesztettem el (nem közel 30-hoz de később, mint az átlag) és én elmondtam az illetőnek és nem fogadta rosszul (nem is magyar:D).

Amúgy nem olyan nagy dolog a szex, semmi nem változik, csak ennyi, hogy lekerül ez a "nyomás" amit amúgy a társadalom helyez ránk meg mi magunkra. De ha normális a másik, akkor nem rossz élmény, de nyilván az első nem is egetrengető. De ha odafigyel rád (amit egy normális ember megtesz) akkor semmi extra, rájössz mennyire természetes.

2023. júl. 13. 19:42
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Én tényleg csak annyit tudok mondani, hogy ipari mennyiségben randi, de tényleg MINDENKIVEL, aki értelmes és szembe jon az életben.

Én is lehetnék a sokadik privát levél, de majd kitalálod, hogy kíváncsi vagy-e rám, vagy sem.

Az biztos, hogy 100-ból 1 rendben lesz. Erre nyakamat tenném.

2023. júl. 13. 20:11
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
#6 Kedvesem! Biztos vagy benne, hogy nincs senki az életedben, aki szeret (vagy legalább egyértelműen kedvel) ÉS történetesen hímnemű?
2023. júl. 13. 21:42
 10/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek 8-al. Told fel magad mindenhova ahova csak lehet. Nincs mit veszteni.
2023. júl. 13. 22:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!