Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, lányok, párok! Volt már olyan, hogy valamilyen okból (zsarolás, kényszer, érdek, részegség) hagytad, hogy a pároddal más is szexeljen? Mi miatt volt ilyen? Hogyan élted meg? Hogyan alakult utána a kapcsolatotok?

Felcserélem a sorrendet: Hagytam, hogy a párom mással is szexeljen. Feleségem bejelentette, hogy megkívánta a barátomat, és le akar Vele feküdni, méghozzá hármas partiban. Kénytelen voltam elfogadni, beleegyezni, mert egy ilyen vágy nem múlik el könnyen. Ki nem mondott zsarolás volt a kívánsága. Világos volt, hogy ha nem egyezem bele, akkor is megteszi, de édes kettesben. Arra hivatkozott volna, hogy Ő kérte a beleegyezésemet, de én elutasítottam.
Hogy hogyan éltem meg? Nem titkolhatom, hogy már az előjáték látványa is szexuális izgalomba hozott, ugyanakkor keveredett bennem a szomorúság, hogy a feleségem mással lesz, hogy feladja házastársi hűségét és a félelem, hogy vajon milyen lesz, hogyan fogom kibírni. Egy nagyon izgalmas félóra volt, aminek a csúcspontja az volt, amikor barátom makkja feleségem hüvelybemenetéhez közeledett, megremegtek a lábaim: „Úristen, most fogja berakni!”, és szexben gyakorlott barátom be is dugta. Szinte megváltás volt, amikor elkezdte a szerszámát ki-be húzogatni. Nem kellett tovább izgulni, hogy milyen lesz, illetve, hogy megtörténik.
Az aktus megtörtént, és kettőnk kapcsolat ugyanolyan maradt, mint a barátommal megvalósult szex előtt. Változatlanul naponta szeretkez/t/ünk.

Buliban részegen smároltunk a csajommal egy félreeső sarokban a kanapén,közben simogattam a melleit. Valahogy annyira beindultam,hogy felhùztam a pólóját és elkezdtem szopni a mellét,mire másik részeg pasi rábukott és elkezdte szopni a másik mellét. Csajom is totál be volt indulva, hagytuk,hogy a pasi folytassa,aztán szoknya felhùz,bugyi félre és nyalni kezdte. Mi meg csak csókoloztunk,játszodtam a melleivel. Néztem, hogy a pasi nyalja, ujjazza ,csajom meg örül meg az izgatástòl. Aztán a pasi betette neki és vadul megdugta miközben a csajom csak szorìtotta a kezem a mellén. Nagyon izgatò volt látni ahogy élvezi és remeg a hatalmas orgazmustòl. Aztán a pasi, csak annyit mondott kösz és eltántorgott. Mikor csajom kijòzanodott nagyon szégyelte,de mondtam engem izgatott,úgyhogy semmi gond, hogy így elengedte magát. Ritkán beszélünk róla, de ő akkor mindig belepirul,szégyelli. Pedig benne lennék,hogy néha bevegyunk egy egy fiút vagy lányt
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!