Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, lányok, párok! Volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, lányok, párok! Volt már olyan, hogy valamilyen okból (zsarolás, kényszer, érdek, részegség) hagytad, hogy a pároddal más is szexeljen? Mi miatt volt ilyen? Hogyan élted meg? Hogyan alakult utána a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Kérem, mivel létező jelenségről van szó, csak azok szóljanak hozzá, akiknek van is mondanivalójuk a témában! Kioktató, okoskodó, idióta hozzászólásokat mellőzzük!

2023. júl. 13. 08:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Pénzügyi tartozás miatt. Nagyon rosszul esett. Sokáig nem szóltunk egymáshoz.
2023. júl. 13. 09:12
 2/23 anonim ***** válasza:
32%
1# ffi vagy?
2023. júl. 13. 10:10
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2023. júl. 13. 10:14
 4/23 anonim ***** válasza:
67%
Én ingyen is hagynám mert izgat.
2023. júl. 13. 13:08
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
1# mit éreztél? Magadat hibaztattad?
2023. júl. 13. 13:10
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért hibáztattam volna magam? Nem én tehettem a pénzügyi tartozásról.
2023. júl. 13. 15:07
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Fogadásból :D

Alapvetően nyitott a kapcsolatunk, szoktak lenni hármasok és swingerek is, de az más, mert mindkettőnk részt vesz benne.

Egy viszonylag piti ügyben vitatkoztunk, mindketten nagyon tudjuk tartani a véleményünket, és ilyenkor mindig random idióta dolgokban fogadunk, egyszer, amikor látta, hogy nagyon biztos vagyok magamban, bedobta, hogy "Jó, de ha én nyerek, megd*ghatom az XY-t (legjobb barátnőmet), neked meg nézned kell."

Hát elvesztettem, de eleinte egyikünk se gondolta komolyan, csak ahogy eltelt pár nap, mindketten fantáziáltunk róla, és mindkettőnket egyre jobban izgatott (én nagyon szeretem nézni, ahogy ő másokkal szexel), azt meg tudtam, hogy barátnőm szabad, és amúgy is bejön neki, azt meg tudtam, hogy ki akarja próbálni, milyen, ha őt nézik... :D

Végül megbeszéltük ketten, hogy igazából mindketten kipróbálnánk, barátnőm is benne volt, úgyhogy megszerveztük, ő átjött egy szombat este, pasim meg már előtte kikötözött egy székhez a hálóban, betömött szájjal, úgy, hogy az ágyat nézzem. A szobába már úgy jöttek be, hogy egymást falták, levetkőztek előttem, és hangosan, hosszan, intenzíven szexeltek, én meg sose voltam még látványtól úgy felizgulva, bármit megadtam volna, hogy azonnal kielégülhessek, de meg kellett várnom, míg bnőm hazamegy, csak akkor engedett el.

Érdekes, intenzív élmény volt, mindhárman örültünk, hogy megtörtént

23L

2023. júl. 13. 16:49
 8/23 anonim ***** válasza:
74%

Kicsit ide tartozik.

Párom félt, hogy ha nem vagyok olyan amilyennek szeretném elhagyom. Emiatt belement, hogy egy másik nővel legyen. Nagyon rossz volt neki. Abba is belement volna, hogy rendszeresen legyünk velük négyesben. Időben kiderült és nem lett folytatás.

Semmi harag nem volt bennünk, csak nekem a csalódás régi vágyam teljesült volna. Ez 4 éve volt azóta is együtt vagyunk.

2023. aug. 23. 06:34
 9/23 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk úgy volt,hogy a barátnőm szerette volna kipróbálni mással is.Beszéltünk róla,fura volt,de belementem.A végén még izgatott is.F
2023. szept. 21. 08:55
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk részeg voltam, és félkómásan néztem, ahogy a feleségemet megdugja egy haverom.
2024. jan. 15. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!