Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illegális? Mármint nem jelenthet be senki sem, és nem tud lenyomozni senki bankszámlaszám alapján? És bejelenteni?
Figyelt kérdés
Van egy tarskereso oldal, vágyaim.hu.
És arra gondoltam, hogy pontoznám az embereket, amit küldenek képet vagy amit szeretnének hogy pontozzak pénzért, bevsületkasszás, sok embert érdekel.
De nem tudom, hogy ezért nem jelenthet fel valaki amiért pénzt kérek? Vagy nem lehet ebből bajom?
2023. júl. 12. 23:55
1/3 anonim 

válasza:

Majd én jelentelek,de csak ha rosszul ertekelsz!
2/3 anonim 

válasza:

Ki az a hülye aki ezért fizetne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!