Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok embernek szar az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok embernek szar az első alkalom?

Figyelt kérdés
én egy olyan embernek adtam oda azt amit tartogattam igazából jó hülye voltam, hogy neki adtam oda aki utána kiderült csak azt akarta de elnyerte a bizalmamat, elég pletykalos, szereti mocskolni sz embereket, szidni az embereket azt is akit nem is ismer aztán 2 hónapja szakítottunk, rájöttem hogy egy tök balfasz emberrel jártam és bánom neki adtam oda, remélem a következő személy ( ha lesz:) )-el attudom élni azt amit atkellet volna élnem

2023. júl. 12. 19:02
 1/6 anonim válasza:
85%

Aterzem, en 17 évesen fekudtem le az akkori baratnommel, biztos a gyakori nepe leigaz majd, de megbantam.. A lany nagyon ramenos volt, nem elveztem, borzalmas volt, par hetre ra szakitottam is vele, nem volt meg a szikra.. En nem tudok csak ugy idegenekkel lenni, akikkel nem erzem azt a dolgot. Ez van.. Azota szerencsére volt olyan parom, akivel normalisan lehetett szexelni/szeretkezni , szerintem a hasonlo intellektussal rendelkezo emberekkel jonnek ki jol egymassal az agyban.

24F

2023. júl. 12. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

Szerencsére néhány lányt sikerült megmentenem az efféle helyzetektől és maradandó élményt nyújtani.

35f Debrecen

2023. júl. 12. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Sokaknak igen. Sokaknak meg fantasztikus élmény.
2023. júl. 12. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Tudom, ez már eső után köpönyeg, de ezért kell hallgatni az intő jelekre, és azokra, akik rávilágítanak az illető jellemére. Nyilván nem arról van szó, hogy ha valaki rossz véleménnyel van a kiszemeltedről, akkor már kuka, de meg kell tanulni objektíven is szemlélni a dolgokat.
2023. júl. 12. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, igazából ezzekkel segitettetek, igen, sok intő jel volt arra a pasira de nem hittem mert velem ugye szépen bánt (ki gondolta volnaXD), és elnyerte anyamnak elege ahogy bánik velem rászólt szépen aztán 1 hét után szakitottunk is mondjátok meg😂
2023. júl. 12. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt szar, pedig kaland volt. Hosszú meg bonyolult sztori, de srác rendes volt, figyelmes, állati szexi és nagyon nagy volt köztünk a kémia. Meg hangulatos fények (ez teljesen szándékolatlanul), előtte alkalmakkor már volt petting meg orál szóval már láttunk egymásból sok mindent, nyugodt körülmények stb. Átélném vele a szexet újra, pedig még csak szerelmes se voltam:)
2023. júl. 12. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!