Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 évesen még szűz vagyok és még nem volt barátnőm akkor nagyon sok mindenből kimaradtam?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 01:18
2/31 A kérdező kommentje:
16 évesen elutasítottam egy lányt mert nem tetszett arcra, már bánom, egy baszásra jó lett volna, legalább már nem lennék szűz
2023. júl. 12. 02:10
3/31 A kérdező kommentje:
kurwára depressziós vagyok, úgy érzem elszalad mellettem az élet
2023. júl. 12. 02:12
4/31 anonim válasza:
Ez a szarság amit leírtál, sokkal gázabb mint az hogy szűz vagy. Még nem késtél le semmiről, 20 éves vagy, emiatt ne sajnáltasd magad hanem tegyél meg mindent hogy kihozd magadból a maximumot. Ha meg csak ez zavar, és komoly kapcsolatra nem állsz készen, akkor irány egy szórakozóhely
5/31 anonim 

válasza:

#2:
Ez nagyon rossz gondolkodás.
De szerintem sincs semmi baj azzal, hogy 20 évesen szűz vagy. Keress egy normális barátnőt, ha úgy gondolod, hogy készen állsz egy kapsolatra. Ha pedig nem, akkor:
6/31 anonim 

válasza:

Elszaladt mellette az élet 😂 És hová a picsáb@ szaladt?
7/31 anonim 

válasza:

" elszalad mellettem az élet" Te meg csak ülsz a seggeden és vakargatod a pötsödet. A te választásod!!!! Neked biztosan igy jo.
8/31 anonim 

válasza:

Annyira kíváncsi lennék, hogy hogy jutnak el idáig az emberek. Éveken keresztül csak ülsz, nyomod a Call of Duty-t, aztán egyszer csak hirtelen beüt a depi, hogy két évtized földi lét alatt még senkit se húztál faszra, és miután az online filmeken felugró vírusos hirdetésekben megjelenő, 500 méteren belüli kanos anyukák sem segítettek, eszedbe jut, hogy ki kéne írni gyakori kérdésekre, mert itt mindig adódik egy vállalkozó szellemű tini lány, aki csakis egy önbizalomhiányos jó fiúra várt, hogy megszabadíthassa a szüzességétől. Vagy hogy kell ezt elképzelni?
9/31 anonim 

válasza:

A hülyeségből biztos kimaradtál és az olcsó fosos cafkákból. Igazi férfi vagy, mert vigyáztál, igazi férfi a nászéjszakáig szűz. Én is az vagyok, pedig sokkal 20 felett. F
10/31 A kérdező kommentje:
"Keress egy normális barátnőt, ha úgy gondolod, hogy készen állsz egy kapsolatra. Ha pedig nem, akkor:
"
ja mert olyan egyszerű normális barátnőt találni, minden sarkon van egy persze... kurwázni meg akkor se mennék el ha ingyen lenne, nem akarok elkapni semmilyen nemibetegséget
2023. júl. 12. 11:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!