Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, milyen érzés a férfinek, ha előtte dugják meg a feleségét (párját)? Milyen érzés a nőnek, hogy a férje látja, ahogy szexel egy másik pasival? Kinek, milyen élvezetet okoz? Leírnátok a véleményeteket, nemmel és korral kiegészítve?

Nem tudom, bevallom, engem izgatna hogy más férfival esetleg növel látom a páromat. Ez nem jelenti azt hogy én ne tudnám megdugni jó alaposan. Ez tegnapelőtt is
megtörtént, tegnap is, és az előtte lezajlott 12 évben még számtalanszor. Ellenben tény, hogy bárkit azért nem engednék a területemre. Pl swingerbe se igazán mennék el, mert túl direkt.Szoval a figura feleljen meg bizonyos emberi kvalitásoknak, lehetőleg tartsa be az általam felállított szabályokat, és persze az sem ért, ha a csajomnak bejön külsőleg és belsőleg is.
És hogy mi ennek az egésznek a célja? Nyilván az orgazmus élmény még intenzívebbé tétele. Szó nincs arról ugyanakkor, hogy másra biznám a csajom "elvitelét", az régen rossz lenne. Csodálatos orgazmusai voltak/vannak velem, miközben keményen húzom!

És azok a férfiak , akik kedvelői ennek a műfajnak , miért nem adnak teljes szabad kezet a feleségeknek , hogy azzal és azt csináljanak , amit csak akarnak ?
Miért kell szabályozni , megszabni a feleségeknek , hogy mikor mit csinálhatnak a másik férfivel , miért kell ezt szabályok közé szorítani ?
Az lenne a lényeg , hogy a feleségek jól érezzék magukat és élvezzék az együtt léteket más férfiakkal nem ?

Nagyon izgat minket is a téma. Nincs semmi tapasztalat, de nagyon jó volna atelni a hármas, négyes szex minden variációjat
Sajnos partnert még nem sikerült találni
F30, l25

Szívesen csatlakoznék😊
38 éves korrekt, normális férfi vagyok

Ha 38 évesen apja korú vagyok (13 év különbség), az elég komoly baj.
Talán a te apád ennyivel idősebb nálad,ezért vagy ilyen sötét

Egy 38 éves bika nagyon is bejöhet a 25 éves nőnek, hidd el 37es.
Nőként írom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!