Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, milyen érzés a férfinek, ha előtte dugják meg a feleségét (párját)? Milyen érzés a nőnek, hogy a férje látja, ahogy szexel egy másik pasival? Kinek, milyen élvezetet okoz? Leírnátok a véleményeteket, nemmel és korral kiegészítve?

Én csinálok ilyet a bnőmmel (31F,24N).
Izgató számomra ha másik pasival van. Kicsit féltékenységgel vegyes izgatottság érzése van bennem, de pont ettől olyan pezsdítő és új.

Élvezi. Élvezi azt is hogy attól hogy van egy hosszútávú kapcsolata még nem értek véget a fiatal évek kalandjai. Élvezi mással a szexet is. Nyilván számára vonzó pasikat választ. Élvezi azt is h rosszat tehet mint egy kisgyerek amikor csínyt követ el.
Legtöbbször együtt is szexelünk utána de kettesben már leginkább.

5 Nem. Van önbizalmam. Nem azért csináljuk ezt mert én annyira szar lennék benne 😃 Simán csak jól érezzük magunkat.
Mindenki olyanra alakítja a kapcsolatát, ami neki kényelmes.
Én ebből nem csinálok férfiassági vagy egó kérdést. Előttem is volt pasija, utánam is valószínüleg lesz. Nincs bajom magammal, de nyilván nem vagyok a világ legjobb pasija, van jobb nálam, és nem is várom el tőle hogy ezt hazudja nekem. Vagyunk olyan viszonyban hogy akár azt is elmondhatná ha jobb volt nálam valakivel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!