Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párok, milyen érzés a férfinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, milyen érzés a férfinek, ha előtte dugják meg a feleségét (párját)? Milyen érzés a nőnek, hogy a férje látja, ahogy szexel egy másik pasival? Kinek, milyen élvezetet okoz? Leírnátok a véleményeteket, nemmel és korral kiegészítve?

Figyelt kérdés
Ha valakit érzékenyen érint a téma, vagy nem tetszik neki, nos, nem kell hozzászólni.

2023. júl. 11. 17:50
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
45%
De hosszú a nyári szünet… 🥱
2023. júl. 11. 18:28
 2/65 anonim ***** válasza:
79%

Én csinálok ilyet a bnőmmel (31F,24N).

Izgató számomra ha másik pasival van. Kicsit féltékenységgel vegyes izgatottság érzése van bennem, de pont ettől olyan pezsdítő és új.

2023. júl. 11. 18:36
 3/65 A kérdező kommentje:
Ő élvezi, hogy téged izgat ez a fajta szex? Utána, te is szexelsz vele?
2023. júl. 11. 18:50
 4/65 anonim ***** válasza:
70%

Élvezi. Élvezi azt is hogy attól hogy van egy hosszútávú kapcsolata még nem értek véget a fiatal évek kalandjai. Élvezi mással a szexet is. Nyilván számára vonzó pasikat választ. Élvezi azt is h rosszat tehet mint egy kisgyerek amikor csínyt követ el.

Legtöbbször együtt is szexelünk utána de kettesben már leginkább.

2023. júl. 11. 18:57
 5/65 anonim ***** válasza:
82%
Nem félsz attól hogy valamelyik pasival sokkal jobban fogja élvezni mint veled?
2023. júl. 11. 19:03
 6/65 anonim ***** válasza:
85%

5 Nem. Van önbizalmam. Nem azért csináljuk ezt mert én annyira szar lennék benne 😃 Simán csak jól érezzük magunkat.

Mindenki olyanra alakítja a kapcsolatát, ami neki kényelmes.

Én ebből nem csinálok férfiassági vagy egó kérdést. Előttem is volt pasija, utánam is valószínüleg lesz. Nincs bajom magammal, de nyilván nem vagyok a világ legjobb pasija, van jobb nálam, és nem is várom el tőle hogy ezt hazudja nekem. Vagyunk olyan viszonyban hogy akár azt is elmondhatná ha jobb volt nálam valakivel.

2023. júl. 11. 19:13
 7/65 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk ez téma, de még nem valósítottuk meg. Elképzelni sem tudom, hogy mással jobb legyen a szex, egyrészt a párommal az eddigi legjobb életemben, pedig volt pár pasim, másrészt őt szeretem és az érzelmi töltet sokat hozzáad. Én az egészet úgy fogom fel, hogy "az övé vagyok", de kölcsönadhat másnak. Viszont nekem fontos, hogy ő válassza ki azt, hogy kinek.
2023. júl. 11. 19:56
 8/65 anonim ***** válasza:
86%
Izgalmas, mert látom hogy élvezi, elengedi magát. Egy kis plusz fűszer amikor éppen úgy van kedvünk.
2023. júl. 11. 21:52
 9/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
2023. júl. 11. 22:36
 10/65 anonim ***** válasza:
91%
Izgat! Semmi féltékenység.
2023. júl. 12. 01:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!