Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Cuckold szexnél gyakori, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold szexnél gyakori, hogy a meghívott pasi beleélvez a lány puncijába?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 13:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen cuckold baratom volt

Megbeszeles kerdese hogy hiva elvez a meghivott fel kinek mi fer bele nalunk altalaban valamelyik egyedulallo baratunk volt a meghivott fel es altalaban beken elvezett nagyon elveztem hogy masokkal is csinalhatom es nem is titokban hanem ugy hogy nezi de az mar sok volt hogy utana kinyalt azert azt nem dijaztam annyira hogy belem elvezett a baratunk o meg kinyalta amit belem nyomott

2023. júl. 11. 10:24
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Mi szeretnénk, izgat mind a kettőnket, de nem bízunk meg annyira senkiben.
2023. júl. 11. 20:33
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
A beleélvezés nálunk is alap dolog volt mindig is, vagyis nekem mint barátnőm párjának ez volt a legizgalmasabb része, de olyat kerestünk, aki meg pont, hogy barátnőmbe akart élvezni vagyis hogy ez a kedvence.
2023. júl. 11. 21:44
 24/28 A kérdező kommentje:

Meg volt tegnap este a kaland!

Szerencsére elég jól sikerült minden, mindenki élvezte! Végűl ami az eredeti kérdésemmel kapcsolatos punciba élvezés volt és kb a szívem a torkomban dobogott az izgalomtól amikor láttam a párom széttárt lábakkal ahogy folyik belőle a srác spermája! :) Ja és igen, megdugtam én is közvetlen utána és isteni jó érzés volt! Ajánlom mindenkinek aki kacérkodik a gondolattal, hogy ne vacakojon, valósítsa meg!

2023. júl. 14. 09:46
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
#24: Örülök, hogy élveztétek! :) A végén te is beleélveztél pluszban?
2023. júl. 14. 16:20
 26/28 A kérdező kommentje:
24 Nálunk ez az alap. Ha máshova kéri azt jelezni szokta.
2023. júl. 15. 12:54
 27/28 anonim ***** válasza:
76%

Nálam elvárás, hogy beleélvezhessek.

29/bull

2023. júl. 19. 11:16
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon izgató lehetett.
2023. aug. 9. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!