Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold szexnél gyakori, hogy a meghívott pasi beleélvez a lány puncijába?

Egyetlen cuckold baratom volt
Megbeszeles kerdese hogy hiva elvez a meghivott fel kinek mi fer bele nalunk altalaban valamelyik egyedulallo baratunk volt a meghivott fel es altalaban beken elvezett nagyon elveztem hogy masokkal is csinalhatom es nem is titokban hanem ugy hogy nezi de az mar sok volt hogy utana kinyalt azert azt nem dijaztam annyira hogy belem elvezett a baratunk o meg kinyalta amit belem nyomott

Meg volt tegnap este a kaland!
Szerencsére elég jól sikerült minden, mindenki élvezte! Végűl ami az eredeti kérdésemmel kapcsolatos punciba élvezés volt és kb a szívem a torkomban dobogott az izgalomtól amikor láttam a párom széttárt lábakkal ahogy folyik belőle a srác spermája! :) Ja és igen, megdugtam én is közvetlen utána és isteni jó érzés volt! Ajánlom mindenkinek aki kacérkodik a gondolattal, hogy ne vacakojon, valósítsa meg!

Nálam elvárás, hogy beleélvezhessek.
29/bull
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!