Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold szexnél gyakori, hogy a meghívott pasi beleélvez a lány puncijába?
Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 13:35
2/28 anonim 

válasza:

igen, de megbeszélés kérdése. Ha erre készültök, írj bátran!
4/28 anonim 

válasza:

Teljesen attól függ, hogyan beszélitek meg. Nálunk legtöbbször arcra megy, de van, hogy a pasi belém élvez. N
5/28 A kérdező kommentje:
Hozzánk a héten jön egy srác. Első alkalom mindkettönknek. Kérdezte, hogy lehet e. Mondtuk, hogy ok. Miután végignéztem szeretnénk utána hármasban is és ezen kattogok, hogy miután belement én is bedugjam e. Egyrészt nagyon izgat a gondolat de van azért némi ellenérzésemnis e miatt. Arra gondoltam lehet annyira bejön majd, hogy elmúlik utána már ez a kétely.
2023. júl. 10. 13:48
6/28 anonim 

válasza:

5
Nyald ki előtte mielőtt beteszed.
7/28 A kérdező kommentje:
Á, arra biztos nincs gusztusom! Belűl úgyis marad sperma bőven. Akkor inkább csak simán becsusszanok, lesz ami lesz! ;)
2023. júl. 10. 13:56
9/28 A kérdező kommentje:
8 és közvetlen utána szexelsz a pároddal is, úgy hogy beléd élvezett?
2023. júl. 10. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!