Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Izgalmas nyilvános szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgalmas nyilvános szex történetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt már részetek nyilvános, kültéri dugásban vagy maszturbálásban? Hogyan történt, kapott rajta valaki? Megcsinálnátok újra?

2023. júl. 9. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer kinyaltak úgy a fenekem h elég sokan látták

Izgi volt.

(N)

2023. júl. 9. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Áruház parkolójában szoptattam prostit. Mivel az autómra vigyázok ezért nem engedtem hogy erdőbe vigyen. Persze a mellettünk levő autóba jött valaki de ellentétes oldalon szállt be így talán nem látta.

De menetközben is szoptak, amíg haverom vezetett én hátul használtam ki a városnézést míg egy egyetemi elég ribi csaj fényezett lent.

2023. júl. 9. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Egy szép lány partneremmel, egy tóparton történt meg spontán az első elég heves szeretkezésünk. Az éjszakai horgászok korrekt távolságból de végignézték :D Tök jó volt.
2023. júl. 9. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Nyaraláson, nudista parton amikor épp nem volt normális láthatáron senki. Nagyon izgi volt, utána minden nap oda vágytunk vissza. Alapbol a nudizás is adott egy szabadságérzeret, természetben csinálni pedig valami felemelő. Hazafele úton is félre húztunk egy kis járatlan utcába pettingelni annyira fel voltunk húzva.
2023. júl. 9. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Túrázás közben történt már, hogy rajta kaptak minket

Azt hittük, hogy elég messze mentünk az úttól, de két pasi és egy nő eltévedtek valószínűleg, ott sétáltak el mellettünk, látták mindent

2023. júl. 10. 19:26
 6/6 LucyGarden ***** válasza:
100%
én barátommal egy eléggé isnert épület mellett feküdtünk le, mentek el mellettünk páran és eléggé izgató volt, hogy lebukunk e vagy sem, vegül élveztük az egészet és még a hangom is olykor kiszabadult
2023. júl. 16. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!